Pure kush feminized - Green house Seeds Green House Seeds - 1

Pure kush feminized - Green house Seeds

Zoals de naam al suggereert, is Pure Kush een Pure Kushvariëteit. Greenhouse Seeds selecteerde een voorbeeldig OG Kush-fenotype met rode/roze vlekken op de bloemkelken en stempels. Maar pure Kush is niet alleen maar een feest voor het oog, ze is ook nog eens extreem productief en kan binnen 900 g/m² opleveren, buiten is dat 900 g/plant. 19% THC.

Number of seeds:
  • 3
  • 5
15,00 €
Tasse incluse

 

GREENHOUSE SEEDS - PURE KUSH: EEN GARANTIE VOOR EEN INTENSE BEDWELMING

Zoals je misschien al had geraden, is Pure Kush precies wat de naam suggereert - een pure Kushsoort. Greenhouse Seeds selecteerde een voorbeeldig OG Kush-exemplaar met rode/roze vlekken op de stampers en bloemkelken. Maar Pure Kush heeft meer te bieden dan alleen maar een mooi uiterlijk, deze plant is geschikt voor de beginners en heeft een groot potentieel en een grote kracht. Pure Kush gedijt het best in een ScrOG-opstelling.

Pure Kush mag dan een Indicavariëteit zijn, je zult nog steeds geduld moeten opbrengen, want ze heeft 9 weken nodig om haar ongelooflijk mooi uitziende, grote toppen te produceren. Maar afgezien van de aanlokkelijkheid van de plant... de productiviteit is nog veel indrukwekkender. Vooropgesteld dat je haar een redelijk lange vegetatieve periode gunt en haar tot een grote struik snoeit, heeft ze de potentie om 900 g/m² op te leveren, buiten is dat 900 g/plant in het begin van oktober. De toppen zijn volledig bedekt met glanzende trichomen en zelfs de bladeren tussen de bloemen hebben hier wat van meegekregen.

Pure Kush-wiet is een echte traktatie voor je gehemelte en is zeer potent - ze is erg nootachtig en heeft een zoete smaak, en het hoge THC-gehalte van 19% is een garantie voor een intense bedwelming. Het wordt geadviseerd om dit spul zittend te roken, want de high slaat als een hamer op je in. Je lichaam zal zich ontdoen van alle pijn, en ook je spierspanning zal enorm afnemen. As je meer van haar rookt, voel je een narcotisch effect en zul je niet meer in staat zijn om de lokroep van je bed te negeren.

PURE KUSH (GREENHOUSE SEEDS) FEMINIZED PRODUCT INFORMATIE

Merk Greenhouse Seeds

Genetica Indica-dominant

Ouders Kush phenotype

Bloeitijd 9-10 weken

THC 19%

CBD 0-1%

CBD:THC 1 : 64.5

Opbrengst Indoor 850-900 gr/m²

Opbrengst Outdoor 850-900 gr/plant

Hoogte (Indoor) Laag

Hoogte (Outdoor) Laag

Beschikbaar Als Feminized Zaden

Bloei soort Fotoperiode

Sekse Feminized

No reviews

16 altri prodotti della stessa categoria:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizziamo i cookie per analizzare il nostro traffico e basta.