Welke hallucinogene paddenstoel te kiezen? De 3 beste kweeksets om te ontdekken.

Het kweken van paddenstoelen kan gezien worden als een investering. Inderdaad, naast de aankoop is het ook noodzakelijk om tijd en moeite te besteden voordat u een reis kunt overwegen. Het heeft dan de voorkeur om meer te weten te komen over de verschillende kweeksets die er zijn om degene te kiezen die het beste bij ons past. Om uw zoektocht gemakkelijker te maken, heeft het Mycotrop-team een ranglijst samengesteld van de 3 beste variëteiten paddo's. Vind onze selectie kweeksets om vandaag nog te ontdekken en te testen!

De paddovariëteit Golden Teacher

De 1e plaats gaat ongetwijfeld naar deze variëteit aan paddo's. Van onbekende oorsprong onderscheidt de Gouden Leraar zich van andere hallucinogene paddenstoelen door zijn bijzondere uiterlijk. We kunnen het herkennen aan zijn dikte, zijn goudkleurige hoed gemarkeerd met een bruinachtige vlek en zijn steel waarvan het pigment doet denken aan ivoor.

Ontdekt 40 jaar geleden, in 1980, wordt deze variëteit van hallucinogene paddenstoelen vooral gewaardeerd om zijn vermogen om te groeien. Het kan tot 14 dagen duren om een eerste oogst te overwegen. De langste vertraging kan resulteren in een wachttijd van 21 dagen. Bovendien moet worden opgemerkt dat de tweede spoeling van deze paddenstoelcultuur groter zal zijn dan de eerste. Het is een kweekset die eenvoudig te onderhouden blijft en geen specifieke behandeling vereist om het te kweken. 

Maar pas op: de gemakkelijke groei van hallucinogene paddenstoelen betekent niet dat ze toegankelijk zijn voor beginners. Er moet aan worden herinnerd dat de kracht van de Gouden Leraar gematigd of zelfs sterk is. Het kan zeer diepe en emotionele effecten genereren, afhankelijk van de tolerantie van elk individu. Zijn ervaring stopt niet bij een eenvoudige reis, maar bij een spirituele reis met betrekking tot het sjamanisme. Eenmaal onder invloed van hallucinogene paddenstoelen, heeft de gebruiker de neiging om zich dicht bij de natuur te voelen. Dit is hoe de Gouden Leraar een reputatie heeft voor het genezen van de geest en de geest. 

Wacht niet langer en maak je voorraad klaar! Vind de Golden teacher variëteit in de vorm van een kweekset in onze shop door hier te klikken

De Mc Kennaii kweekset

Het is een verscheidenheid aan hallucinogene paddenstoelen die het om vele redenen verdient om bekend te zijn bij alle psychonauten. De eerste reden is dat het is vernoemd naar de beroemde etnobotanist Terence McKenna. Hij was zeer geïnteresseerd in het onderwerp van de menselijke evolutie, vandaar zijn beroemde hypothese van de "bedwelmde aap". Inderdaad, de meerderheid van zijn speculaties wordt verklaard door de rol van hallucinogene chemicaliën, sjamanisme en gaiaïsme. Het is dankzij zijn verlangen om psychedelica erkend te krijgen als een verantwoordelijke rol in de samenleving dat hallucinogene paddenstoelen bekend werden. 


De kweekset blijft echter delicaat om te hanteren; Het duurt al gauw 3 weken voordat je de eerste paddo's ziet groeien. Maar dit doet geen afbreuk aan de effectiviteit van de McKennaii. Integendeel, zijn kracht staat erom bekend de Copelandia Cyanescens te overtreffen, met de bijnaam Hawaiiaans. De paddo veroorzaakt uren van zeer uitgesproken visuele effecten, naast een opvallende verbetering van het cognitieve en creatieve aspect. Het gevoel van vreugde en positiviteit is op het rendez-vous, je zult de lach niet missen die deze hallucinogene paddenstoelen voor je reserveren.

Voor fans van filosofisch reizen is de Mc Kennaii de ideale variëteit voor dit soort ervaringen. Zoals je kunt zien, is dit een zeer populaire keuze voor ervaren psychonauten.

Wacht niet langer en maak je voorraad klaar! Vind de Mc Kennaii variëteit in de vorm van een kweekset in onze shop door hier te klikken

De Mexicaanse kweekset

Het is belangrijk om deze ranglijst af te sluiten met een van de beste psilocybe cubensis. Genoemd "vlees van de goden" door de inheemse stammen van Zuid-Amerika, is de Mexicaan de 1e variëteit die wordt erkend als een psychoactief levend wezen.

Het was inderdaad in 1958 dat de Zwitserse chemicus Albert Hoffmann de aanwezigheid van psilocybine en psilocine identificeerde als actieve componenten van dit levende wezen. Hoewel de Mexicaan de patriarch is van hallucinogene paddenstoelen, is zijn groeisnelheid niet voorbeeldig. Het is noodzakelijk om jezelf te wapenen met veel geduld in vergelijking met andere variëteiten voor een eerste oogst.

Het is een verwachting die nogal winstgevend blijkt te zijn: de reis wordt vaak omschreven als euforisch. De kracht is geschikt voor beginnende psychonauten en garandeert bijzonder aangename visualisaties. Het gevoel van vrijheid, van jezelf openstellen voor nieuwe perspectieven op jezelf en op anderen zijn de verwachte effecten van deze variëteit.

Wacht niet langer en maak je voorraad klaar! Vind de Mexicaanse variëteit in de vorm van een kweekset in onze winkel door hier te klikken

Enkele instructies om te volgen voor een succesvolle paddenstoelencultuur

Allereerst moet eraan worden herinnerd dat de consumptie van psilocybe cubensis niet is toegestaan aan mensen jonger dan 18 jaar. Om thuis met succes paddenstoelen te kweken, raadt Mycotrop u aan deze algemene instructies te volgen:

  • Zorg ervoor dat u schone apparatuur hebt voor een efficiënte sporengroei

  • U moet altijd de vereiste hoeveelheid water respecteren

  • Je moet de kweekset uit de buurt van direct zonlicht plaatsen. Temperatuur is een vitale factor in de kolonisatie van het mycelium en moet worden gerespecteerd.


Zoals je kunt zien, is het kweken van paddenstoelen vanuit huis kinderspel als de shoot in goede omstandigheden plaatsvindt. Volg gewoon nauwgezet de instructies op de kits voor optimale resultaten.

Vind alle psilocybe cubensis kweeksets op voorraad op onze website door hier te klikken.

Geplaatst in Paddo's.

Geef een reactie