Inleiding tot Royal Queen Seed Cannabis Zaden

De wereld van cannabis vertegenwoordigt een reeks gedenkwaardige gebeurtenissen gedurende verschillende generaties; Het zou bijna moeilijk zijn om alles in één onderwerp te synthetiseren. Als je ook bekend bent met de term CBD, kush of royal queen zaden, dan is de kans groot dat je al hebt gehoord over royal queen zaden.

Vind in deze inhoud alle informatie over dit thema; gefeminiseerde cannabiszaden en de voordelen ervan, onze selectie van de beste soorten op de markt, evenals de geschiedenis en evolutie van een bedrijf dat zichzelf heeft overtroffen bij de beste zaadbanken.


De geschiedenis van Royal Queen Seeds


Nu aan het hoofd van de Europese cannabismarkt, hebben de oprichters van de Royal Queen Seeds enorm veel succes geboekt dankzij een passie die ooit bescheiden was. Met de nadering van de 21e eeuw is het in de jaren 90 dat een groep vrienden, geanimeerd door dezelfde interesse, aan de oorsprong ligt van dit bedrijf. Levend in een tijd waarin de vrijheid om met cannabis om te gaan nog legaal was in Nederland, was het tijdens deze gelegenheid dat hun experimenten resulteerden in de creatie van een nieuwe variëteit: gefeminiseerde zaden.

Het groeperen van de beste eigenschappen van elke plant, dankzij het werk van het kruisen van genen, heeft een nieuwe mogelijkheid gecreëerd voor zijn publiek: die van het consumeren van cannabis met activa die superieur zijn aan wat op de markt werd aangeboden. Dit is hoe het bereik van gefeminiseerde zaden nu in onze wereld bestaat. Zowel innovatief als revolutionair in de wereld van cannabis, brachten de royal queen zaden hun producten officieel op de markt in de jaren 2000.


Het succes van koninklijke koninginnenzaden

Het succes van gefeminiseerde zaden is opmerkelijk. Inderdaad, de koninklijke koningin zaden heeft zijn legitimiteit bewezen onder zaadbanken, dankzij zijn uitstekende staat van dienst in prestigieuze wedstrijden. Dit omvat evenementen zoals de Highlife Cup en de High Times Cannabis Cup, de Spannabis Cup en de European Plant of the Year award georganiseerd door Soft Secret.

Dit winnende record wordt verklaard door een kwalitatief hoogstaand werk van het Royal Queen Seeds team. Cannabiszaden worden dagelijks getest, met als doel een uitstekend kiemvermogen tijdens de teelt te garanderen. Een tweede evaluatie wordt uitgevoerd tijdens de oogsttijd, die handmatig wordt uitgevoerd.

Het Royal Queen zadenbedrijf is de afgelopen jaren gegroeid. Het bedrijf biedt nu een breed scala aan producten naast gefeminiseerde zaden, zoals de verkoop van gezelschapsplanten, CBD-oliën. Naast het aanbieden van hun rookapparatuur in zijn catalogus, brengt het ook een verzameling kleding en accessoires op de markt met het beroemde logo van de leeuw.

Nu gevestigd in Catalonië, is het mogelijk om verschillende van hun fysieke merken te vinden in Europese steden zoals Amsterdam, Marbella en Barcelona.


Royal queen zaden: Wat zijn gefeminiseerde cannabiszaden?

Wanneer je cannabis kweekt, heb je een kans van één op twee dat de plant mannelijk is. In tegenstelling tot de vrouwelijke plant ontwikkelt de mannelijke plant geen gecondenseerde toppen van cannabinoïden, d.w.z. THC en CBD.

Het is belangrijk om het te scheiden, omdat het een groot nadeel kan zijn voor de teelt. Inderdaad, wanneer we de mannelijke plant tussen de vrouwtjes laten groeien, produceert het zaaddozen die op de lange termijn de planten bestuiven. Het gevolg is voelbaar op de genetica van vrouwtjes, die niet langer in staat zijn om een goede opbrengst te genereren.

Gefeminiseerde zaden zijn daarom kernen wetenschappelijk ontworpen om ze samen te stellen uit twee X-chromosomen. Het proces garandeert dus een teelt en oogst van vrouwelijke planten voor 99,9%. Dit is een vooruitgang die een economisch voordeel biedt aan de wereld van cannabis, omdat het vruchtbaarder en effectiever is.

Royal queen seeds gefeminiseerde cannabiszaden vertegenwoordigen dan veel voordelen ten opzichte van andere cannabiszaden omdat:

  • Ze bieden alleen kwaliteitsvariëteiten en krachtige genetica

  • Het kiemvermogen en de zuiverheid van de genetica worden nog steeds getest

  • De zaden zijn alleen afkomstig van biologische moederplanten

Wat is het verschil tussen het effect van indica en het sativa-effect?

Het verschil in effecten is heel eenvoudig. Vergeet niet dat planten van indica-variëteit ontspannende eigenschappen hebben, terwijl die van sativa energetische eigenschappen hebben. Om deze twee principes beter te onthouden, zou het voldoende zijn om een mentale associatie te maken tussen het woord indica en de uitdrukking In The Couch, wat rust suggereert.

Indica genereert kalmerende effecten op het menselijk lichaam. Naast het bestrijden van chronische pijn en spasmen, is de variëteit een echte aanwinst voor mensen die lijden aan slapeloosheid. Zoals je zult hebben begrepen, worden de effecten zowel fysiek als mentaal gevoeld. De ontspannende kant van indica stelt u ook in staat om sensaties met betrekking tot horen, smaak en aanraking beter te ervaren. Door deze variëteit te consumeren, zul je de indruk krijgen in harmonie te zijn met je omgeving, om beter te leven in het huidige moment.

In het geval van sativa voel je een stimulerend effect. Het staat bekend om de creatieve kant die het oproept bij zijn consumenten. Het is een variëteit waarvan de genetica veel stimuleert op cerebraal niveau, dus het zou geschikt zijn voor een reis gedurende de dag. Ten slotte is de therapeutische kant ervan bijzonder effectief voor personen die lijden aan depressie. 

Royal queen seeds: onze selectie cannabiszaden om aan je winkelwagen toe te voegen


Royal cannabis zaden koningin zaden noorderlicht

Noorderlicht, behorend tot de indica-categorie, is het meest populaire autoflowering zaad onder koninklijke koninginnenzaden. Het is moeilijk om de genetica precies te bepalen; Het is een variëteit die bestaat uit 11 verschillende zaden, waarvan de meeste ongeïdentificeerd blijven.

De effecten van koninklijke koninginnenzaden

De bloeisnelheid van de plant duurt maximaal 7 weken, voor een hoogte van 120 centimeter binnenshuis maar tot 250 centimeter in een buitenomgeving. Resistent type, het is een van de voorkeursrassen onder telers. Het bijzonder ontspannende effect speelt een belangrijke rol voor therapeutische consumptie.

Vind de zaden van royal queen zaden northern light beschikbaar in de winkel door hier te klikken.

Royal cannabis zaden koningin zaden witte weduwe



Net als het noorderlicht is de genetica van deze autoflowering zaden een mysterie. Bekend sinds de jaren 90, was het succes van deze variëteit onmiddellijk; het duurde slechts een jaar na de officiële erkenning voordat het de High Times Cannabis Cup won in 1995.

De effecten van koninklijke koninginnenzaden

De cannabiszaden van deze soort bieden een perfecte balans tussen indica en sativa. We kunnen ook een THC-gehalte van meer dan 20% waarnemen, wat de plant bijzonder interessant maakt voor zijn consumenten. Qua effecten stimuleert deze soort sterk de cerebrale kant terwijl het een psychedelische high veroorzaakt.

Vind de zaden van royal queen zaden white widow beschikbaar voor verkoop door hier te klikken.

Royal cannabis zaden koningin zaden koninklijke dwerg

De koninklijke dwerg zal voldoen aan de behoeften van iedereen die geïnteresseerd is in het binnen kweken van cannabis. Inderdaad, de genetica van deze koninklijke koninginzaden geeft het een grootte die vergelijkbaar is met die van bonsai. De plant kan tot 60 centimeter bereiken en vertegenwoordigt twee grote voordelen: snelle bloei en hoogwaardige autoflowering.

De effecten van koninklijke koninginnenzaden

De effecten zijn ontspannend, zonder bijzonder invasief te zijn. Deze royal queen zaden zijn aan te bevelen voor mensen die hun sociale kanten willen stimuleren in een rustgevende sfeer.

Vind de zaden van royal queen zaden koninklijke dwerg beschikbaar voor verkoop door hier te klikken.

Royal queen zaden speciale koningin cannabis zaden

Deze grote plant, die tot meer dan 4 meter hoog reikte, lag aan de basis van een felle concurrentie in de jaren 90. De Mexicaanse, Afghaanse en Colombiaanse hybride was wat de telers wilden repliceren. De royal queen seeds biedt daarom een skunk hybride voor een zeer betaalbare prijs, naast dat het geschikt is voor beginners in de cannabisteelt.

De bloeisnelheid duurt gemiddeld 8 tot 9 weken, voor een plant van 140 centimeter hoog binnenshuis en kan hij verder gaan dan 270 centimeter voor een buitenoogst. De plant maakt echter geen deel uit van de autoflowering zaadvariëteiten.

De effecten van koninklijke koninginnenzaden

De effecten zijn voornamelijk cerebraal, dankzij het THC-gehalte van 18%. Deze koninklijke koningin zaden worden aanbevolen voor consumenten die lijden aan angst.

Vind de zaden van royal queen zaden speciale koningin beschikbaar voor verkoop door hier te klikken.

Haze automatische koninklijke cannabiszaden


Deze koninklijke koninginnenzaden hebben de specificiteit dat ze de beste combinatie zijn van twee variëteiten: skunk en haze. De introductie op de markt heeft een ongeëvenaarde waardering gekregen van zijn publiek.Het succes van deze creatie in 1990 is sindsdien verankerd gebleven in ons nieuws.

Het technische aspect van deze koninklijke koninginnenzaden verschilt dankzij de snelle bloei. Het duurt in totaal 11 weken voor de overgang van ontkieming naar oogst van de plant. Het compacte formaat speelt een doorslaggevende rol voor telers die de voorkeur geven aan discretie. Inderdaad, de bloei van deze zaden is binnenshuis niet groter dan 85 centimeter en is buiten beperkt tot een hoogte van 150 centimeter.

De effecten van koninklijke koninginnenzaden

De samenstelling qua effecten bestaat uit het psychedelische en afrodisiacum aspect van sativa en het ontspannende aspect dat indica met zich meebrengt. Deze elementen vormen een ideale harmonie voor groepsconsumptie en brengen een gevoel van algemeen welzijn met zich mee.

Vind de zaden van royal queen zaden royal haze automatisch beschikbaar voor verkoop door hier te klikken.

Voel je vrij om je ervaring te delen of vragen te stellen door opmerkingen te maken. U kunt hier ook informatie vinden over het kopen van royal queen zaden die beschikbaar zijn in onze online winkel. Het is belangrijk om te onthouden dat u ten minste 18 jaar oud moet zijn om een bestelling en levering op onze website te plaatsen.

Geplaatst in Cannabis.

Geef een reactie