Cannabis brownie recept

Dit artikel bespreekt hoe je zelf cannabis brownies kunt maken en het geschatte aantal brownies dat je moet consumeren om het gewenste effect te bereiken.

De kans is groot dat de eerste keer dat je een edible at een wiet brownie was.

Als je de woorden ‘eetbaar’ of ‘kook je wiet’ hoort, is de kans groot dat je aan cannabis brownies denkt. Er is simpelweg geen cannabisproduct of gebak dat meer cult heeft dan eenvoudige en betrouwbare cannabis brownies – hoe populair THC-gummies, mints snoepjes of chocolaatjes ook zijn.

Dat is logisch. Cannabis brownies zijn gemakkelijk te maken en hun rijke chocoladesmaak maskeert elk spoor van wiet. En omdat het een gekookt dessert is, combineert het perfect met een met cannabis doordrenkt vet zoals cannabisboter. Daarnaast is een browniegerecht perfect om je wiet te delen en uit te delen zoals je wilt.

Waarom gekookte producten maken als je gewoon wiet kunt roken?

Je hebt al wat cannabis en je denkt misschien dat je een joint kunt roken terwijl je dit artikel leest, dus waarom zou je brownies maken? Dat klopt, en elk type cannabis high heeft zijn tijd en plaats, maar er zijn goede redenen waarom mensen de tijd en moeite nemen om edibles te maken.

Allereerst hebben edibles een heel ander effect dan gerookte cannabis. Voedingsproducten zijn voor degenen die een paar uur (of langer) een intense ervaring willen hebben. Het duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur voordat ze hun effecten produceren, en ze produceren een krachtige fysieke high en een gevoel van euforie dat zich kan manifesteren als golven van lachen, vast komen te zitten op de bank. Ze worden misschien niet elke dag geconsumeerd, maar edibles zijn zeker iets speciaals.

Naast het high worden, mogen ze niet worden gerookt, kunnen ze discreet worden ingenomen en zijn ze een goede optie voor mensen die zich niet willen storen aan joints, waterpijpen of anderen.

Pas op dat je niet dezelfde fout maakt als bij gerookte cannabis!

Een ding om op te letten bij edibles is om de tijd te nemen. Het kan tot anderhalf uur of langer duren voordat de effecten voelbaar zijn, en minder ervaren mensen beschouwen dit als een teken dat ze niets voelen en nog steeds een brownie eten.

Begin met een lage dosis en neem de tijd. De volgende keer weet je hoeveel en hoe goed het werkt en hoe lang je moet wachten.

Hoe maak je cannabisboter

Het maken van je eigen edibles kan de ervaring echt naar een hoger niveau tillen, en de sleutel is het maken van een cannabisinfusie.

Cannabinoïden, waaronder de belangrijkste hoofdrolspelers THC en CBD, zijn vetoplosbaar, wat betekent dat ze moeten worden geconsumeerd met vet om in het lichaam te worden afgebroken. Door een vet zoals boter of kokosolie met THC te infuseren, krijg je de juiste THC met de voordelen van terpenen en flavonoïden en kun je het houden wanneer je naar iets eetbaars verlangt.

Voor gebak zoals brownies is er niets beter dan cannabisboter, en het maken ervan kan echt niet eenvoudiger.

1.Decarboxyleer je cannabis

Deze stap mag je echt niet missen. Decarboxylatie is een proces dat verbindingen in cannabis activeert en THCA omzet in THC, dus marihuana produceert de bedwelmende intoxicatie waar je waarschijnlijk naar op zoek bent. Het enige wat je hoeft te doen is ongeveer een halve ounce (ongeveer 14g) cannabis te malen (niet te weinig) en het ongeveer 30-45 minuten in de oven te zetten op ongeveer 220-245 ° F (105-120 ° C), voorzichtig dat het niet te heet wordt.

Bekijk onze stapsgewijze handleiding: Cannabis decarboxyleren

2.Meng het met de boter op het vuur.

Kook een kopje water met een kopje boter tot de boter smelt. Voeg de gedecarboxyleerde cannabis toe, meng goed en laat ongeveer 2-3 uur op laag vuur staan – 160-180 ° F (70-80 ° C) – zorg ervoor dat het niet kookt. Haal het van het vuur en filter het, zodra het is afgekoeld, door een zijden doek in een container.

Er is geen specifieke regel over hoeveel cannabis je moet gebruiken en je kunt experimenteren met meer of minder en meer of minder sterke soorten.

Cannabis brownie vierkanten

Recept: Wiet brownies maken

Hash Brownies backen

Een eenvoudig recept dat je niet kunt missen, is dat van de Washington Post, die cannabisboter en andere ingrediënten gebruikt. (En om eerlijk te zijn, we houden van het idee om een van Amerika’s bekendste kranten te gebruiken voor een recept voor cannabis brownie.)

Ingrediënten en statistieken

Voor dit recept heb je nodig:

  • 4 eetlepels cannabisboter
  • 113 gram zoete boter
  • 340 gram pure chocolade, grof gemalen
  • 1 kopje bruine suiker (bruine suiker)
  • 0,75 kopje fijne witte suiker
  • 1 theelepel fijn zeezout
  • 4 grote eieren
  • 2 theelepels vanille-extract
  • 0,75 kopje bloem voor alle doeleinden

Verwarm de oven voor op 350 graden en vet een 9 x 13 inch (22x33cm) vorm in

Smelt de boter en cannabisboter, voeg de chocolade toe en meng met een garde tot ze gesmolten zijn.

Voeg bruine suiker, witte suiker en zout toe, roer en zet apart (bijvoorbeeld op een andere bakplaat) om af te koelen.

Klop de eieren in een kom schuimig en voeg dan de vanille toe.

Voeg de gesmolten chocolade toe aan het eimengsel en zorg ervoor dat de chocolade niet te heet is.

Roer de bloem erdoor tot het goed gemengd is.

Giet het deeg in de pan op een bakplaat en bak 20 tot 25 minuten.

Haal uit de oven, laat de brownies afkoelen, schenk dan een glas melk in, eet het stuk in de hoek en annuleer alle projecten voor de avond.

Waarom niet gewoon een commercieel gekochte browniemix gebruiken?

Hash Brownies machen Spaß und haben einen super Geschmack

Zelfgemaakte desserts zijn geweldig, maar je hebt misschien geen tijd om ze te bereiden. Het maken van cannabis brownies van een pak kant-en-klare brownies kan niet eenvoudiger. Het enige wat je hoeft te doen is de hoeveelheid olie of boter die in het recept op de verpakking staat aangegeven, te vervangen door cannabisboter.

Geloof je ons niet? Vraag het maar aan Betty Crocker of andere experts in het veld.

Hoeveel cannabis brownies moet je eten?

Cannabis Brownies fertig gebacken mit ordentlich Schokolade

Elk lichaam is anders en hoe je reageert op voedsel hangt grotendeels af van je metabolisme, tolerantie en ervaring.

De beste vuistregel is om “langzaam te beginnen” – knip een klein stukje brownies en wacht minstens anderhalf uur om te zien hoe je je voelt.

Als het bovenstaande recept voor cannabisboter is gemaakt met cannabis met een THC-gehalte van ongeveer 14%, bevat elke theelepel cannabisboter ongeveer 40 mg THC. Dit betekent dat als je 4 eetlepels van de betreffende cannabisboter in je brownies gebruikt, de hele pan ongeveer 480 mg THC moet bevatten.

Het recept zegt dat het ongeveer 24 2-inch (5 cm) cannabis brownies geeft, dus er zijn 20 mg THC per portie. Aangezien een gemiddelde THC-kauwgom ongeveer 10 mg THC bevat, zou een enkele brownie moeten volstaan.

Als je een kleinere portie brownies wilt, kun je natuurlijk 3 eetlepels cannabisboter gebruiken en een eetlepel normale boter aan de kom toevoegen. Natuurlijk gaat de vergelijking ook de andere kant op als je je er klaar voor voelt.

Maar de belangrijkste regel voor cannabis brownies is deze: ze zijn zelden blindganger.

Hash Brownies kann man auch super mit Toppings schön machen

Eet smakelijk!

Geplaatst in Cannabis.