Recept om boter te maken uit Marrakech

Wat is cannabisboter ?

Marrakesh boter

Marrakech boter is wat wordt genoemd een ruimte voedsel. De kans is groot dat je hebt gehoord van de term space cake. Dit zijn voedingsmiddelen die zijn doordrenkt en cannabis bevatten, waarvan de psychotrope stoffen aanwezig zijn. Zoals je kunt zien, is Marrakech boter gewoon het resultaat van een mengsel tussen boter en cannabis. Ook wel cannaboter genoemd, kunt u dit ingrediënt gebruiken om te bereiden in een gerecht of cake als u de wens heeft om proeverij en reis te combineren.

Hoe maak je Marrakech boter met plantaardig materiaal?

De ingrediënten die nodig zijn voor de bereiding van Marrakech boter:

  1. Een pan
  2. Een container
  3. Schoon linnengoed
  4. 250 g zoete boter: houd er rekening mee dat de boter 20% verlies zal hebben tijdens het proces en dat het 1 gram tot 5 gram boter per gram cannabis zal kosten.
  5. 25 gram CBD-bloemen: het gebruik van kleine cannabisbladeren is handiger voor de bereiding. Je kunt de knoppen ook als grote bladeren gebruiken. Het heeft echter de voorkeur om takken te vermijden die het vet van de boter behouden.
  6. Water

Hoe decarboxyleren cannabisbloemen?

Hoe decarboxyleren cannabisbloemen?

Decarboxylatie van cannabisbladeren is om verschillende redenen een belangrijke stap. Naast het verwijderen van gifstoffen en verontreinigende stoffen zoals meststofresten, verwijdert het ook de bittere smaak van cannabis die afkomstig is van chlorofyl.

Tijdens hun groei produceren cannabisbloemen een grote hoeveelheid cannabinoïden, die zijn samengesteld uit CBDA (cannabinezuur) en THCA (tetrahydrocannabinolzuur). Hoewel ze een deugdzaam karakter hebben, blijven de moleculen waarvan bekend is dat de effecten THC (tetrahydrocannabinol) en CBD (cannabidiol) blijven. Het is dus dankzij decarboxylatie dat CBDA en THCA worden omgezet in deze moleculen.

Overweeg om bladeren zonder cannabinoïden te verwijderen voordat je begint met het decarboxyleren van cannabisbloemen. Verwarm ze vervolgens onder hoge temperatuur. Je hebt de mogelijkheid om de bladeren eerst in de oven te zetten en vervolgens het proces in de pan voort te zetten. De decarboxylatiestap in de oven is niet verplicht maar blijft wel voordelig.

Om in de oven te decarboxyleren, begin je met het voorverwarmen van je oven tot een temperatuur van 110 graden. Verdeel de gehakte cannabisbladeren stroomopwaarts op een oppervlak bedekt met bakpapier en laat ze 45 minuten verwarmen. Vergeet niet om regelmatig te controleren tijdens het draaien van het plantmateriaal tijdens het proces. Aarzel niet om de duur te verkorten als de cannabis te verhit blijkt te zijn.

De te volgen stappen om Marrakech boter te maken

Eerste stap: het spoelen van de cannabisbladeren.

We raden je aan om de cannabisblaadjes eerst 10 minuten in een pan te koken. Dit helpt om ze te spoelen en hun smaak te verbeteren. Maak je geen zorgen, de actieve ingrediënten van cannabis gaan niet verloren bij contact met water. Laat de cannabis op laag vuur opwarmen en giet dan goed af.

Stap twee: De cannabisbladeren draineren

Om dit te doen, volstaat het om ze op een schone doek te leggen, ondersteund door een vergiet of container. Overhaast ze niet, want het kan een verlies veroorzaken. Als je de decarboxylatiestappen in de oven niet hebt gevolgd, neem dan de tijd om de cannabis in kleine blaadjes te snijden. Dit zal helpen de cannabinoïde stoffen gemakkelijker te integreren in boter.

Derde stap: de extractie van cannabis met het vet

Leeg je pan om hem te vervangen door een liter schoon water en kook hem op laag vuur. Doe de cannabis en boter in de pan. Laat het mengsel 3 tot 6 uur sudderen.

Laatste stap: het scheiden van cannabisboter van vloeistof

Om je voorbereiding af te ronden, zet je gewoon het vuur uit en laat je je pan een beetje afkoelen. Je zult een straaltje olie naar de oppervlakte zien stijgen als de cannabisboter klaar is. Om de scheiding uit te voeren, gebruikt u schoon wasgoed als filter wanneer u de inhoud in uw container giet. Druk hard om ervoor te zorgen dat je de boter uit de cannabis haalt. Het enige wat je hoeft te doen is de vloeistof 24 uur in je koelkast te laten afkoelen. Je zult de volgende dag een bord groene boter observeren; Merk op dat het ook van de vloeistof moet worden gescheiden.En daar heb je het, je eigen Marrakech boter die klaar is om te worden toegevoegd aan al je favoriete recepten! Eet smakelijk!

Tips om te volgen met betrekking tot boter uit Marrakech

Hoe marrakech boter te doseren?

Om Marrakech boter in uw bereidingen te doseren, volgt u eenvoudig de aanbevolen hoeveelheden voor de normale realisatie van een gerecht of een ruimtecake. Je kunt ook boter op toast consumeren, zolang je de potentie van de boter evalueert door het geleidelijk te proeven. Net als het gebruikelijke effect van cannabis, vind je het euforische effect door boter in je eten op te nemen. Tot slot, zoals je kunt zien, is het voordeel van Marrakech boter dat je het kunt associëren met elk recept!

Hoe marrakech boter te bewaren?

Er zijn geen duidelijke verschillen tussen een normaal voedsel en een ruimtevoedsel: beide houden op dezelfde manier en hebben een identieke houdbaarheidsdatum.Hier zijn enkele tips om Marrakech boter te bewaren:

  1. De meest voor de hand liggende aanbeveling zou zijn om boter in een koelkast te bewaren.
  2. Overweeg om boter in een luchtdichte doos te bewaren in plaats van in papier of zak.
  3. Vermijd zoveel mogelijk de opslag van Marrakech boter in een doos die het licht doorlaat. Het risico zou zijn om de actieve ingrediënten van cannabis te verliezen.
Geplaatst in Cannabis.