Metal Ashtray Trippy 1 (160 mm)  - 1
Metal Ashtray Trippy 1 (160 mm)  - 2
  • New
Metal Ashtray Trippy 1 (160 mm)  - 1
Metal Ashtray Trippy 1 (160 mm)  - 2

Metal Ashtray Trippy 1 (160 mm)

Колір: Дизайн.

Матеріал: преміальний метал 0,35 мм.

Діаметр: 160 мм.

€8.25
Tax included

 

Відкрийте для себе світ попільничок FIRE-FLOW™, стильних і практичних аксесуарів, які піднесуть ваш досвід куріння на новий рівень. Металева попільничка Trippy #1 (160 мм) виготовлена ​​з високоякісного металу товщиною 0,35 мм, що поєднує в собі міцність і елегантний дизайн.

Попільнички FIRE-FLOW™ доступні в двох варіантах привабливого покриття: вишуканий матовий вигляд і металеве покриття преміум-класу з вражаючими принтами по всій поверхні. Незалежно від того, чи ви віддаєте перевагу позачасовому та стриманому стилю чи вас надихає креативний та яскравий дизайн, FIRE-FLOW™ пропонує широкий вибір.

Добірка дизайнів включає кумедні цитати курців, які додають гумору вашому ритуалу куріння. Багато з цих дизайнів були створені талановитими художниками-графіками CLIPPER, які пропонують вам унікальні та надихаючі шедеври.

Крім естетичної привабливості, попільнички FIRE-FLOW™ також дуже функціональні. Тонка металева конструкція 0,35 мм забезпечує легку конструкцію та легке використання, а гладка поверхня дозволяє легко чистити.

Попільнички FIRE-FLOW™ забезпечують простір для сигарет і тупих виробів, що робить їх ідеальними для використання як у приміщенні, так і на вулиці. Незалежно від того, курите ви на самоті чи відпочиваєте з друзями, попільничка FIRE-FLOW™ завжди стане стильним доповненням.

Ці попільнички служать не тільки практичними аксесуарами, але й підкреслюють вашу індивідуальність. Виберіть дизайн попільнички, який найбільше резонує з вами та покращить ваш досвід куріння.

Відкрийте для себе захоплюючий світ попільничок FIRE-FLOW™ і вас зачарує креативність і якість цих унікальних аксесуарів. Побалуйте себе попільничкою, яка не тільки служить за призначенням, але й сяятиме як стильний витвір мистецтва у вашому домі чи під час громадських заходів.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to analyse our traffic and that is it.