Psilocybe cubensis

Psilocybe cubensis is een van de paddo's. Het is zelfs een van de meest voorkomende en gerenommeerde. Cubaanse psilocybe (ook namen: Psilocybe cubensis, synoniem Stropharia cubensis) is een schimmel die behoort tot de soort bladkevers.

Inheems in Afrika, werd deze schimmel waarschijnlijk door vee in Amerika geïntroduceerd en is nu wereldwijd aanwezig in tropische en subtropische gebieden, deels ook in Europa.

Het werd voor het eerst geïdentificeerd in 1904 door F. S. Earle in Cuba, vandaar het epitheton cubensis in zijn wetenschappelijke naam, ook al komt het oorspronkelijk niet uit Latijns-Amerika. In dit artikel nodigen we je uit om op deze pagina alles te ontdekken wat je moet weten over deze paddenstoel, een alternatief voor cannabis en het gebruik ervan.

Bron: https://fr.wikipedia.org/wiki/Psilocybe

Psilocybe cubensis: presentatie

Laten we beginnen met de algemene kenmerken van psilocybe cubensis.

Kenmerken van de schimmel

Het vruchtlichaam van de Cubaanse cephalaria is vier tot 15 centimeter hoog, de hoed heeft een diameter van twee tot acht centimeter, het heeft eerst de vorm van een puntige bel, dan afgeplat naarmate het ouder wordt en bruinachtig gele kleur vervaagt naar de rand.

De lamellen zijn aanvankelijk licht, dan donkergrijs tot paarsbruin. De holle, vezelige steel is cilindrisch en wit of in de lengterichting gestreept met een ring in het bovenste derde deel. Onder druk krijgt het vlees een intens blauwe kleur.

Een hallucinogene paddenstoel

Cubaanse amanita of psilocybe cubensis wordt vaak giftig genoemd vanwege het psilocybinegehalte (ongeveer 0,5 tot 0,9% van de droge stof) en psilocine. De componenten zijn chemisch verwant aan LSD en veroorzaken hallucinaties gedurende ongeveer vijf tot zes uur wanneer ze worden geconsumeerd na een latentieperiode van een half uur tot drie uur.

Vanwege de hallucinogene effecten wordt de Cubaanse paddenstoel, ook bekend als de "paddo", traditioneel gebruikt door sjamanen en, zelfs gekweekt, wijdverspreid als medicijn.

Bron: https://fr.wikipedia.org/wiki/Chaman

In Mexico wordt de schimmel – net als sommige andere paddenstoelen en cactussen – beschouwd als het "vlees van de goden", omdat wordt aangenomen dat een god erin leeft en de waargenomen effecten veroorzaakt.

Paddo's en psilocybine

Zoals we hebben gezien, staat psilocybe cubensis bekend als een van de beroemdste hallucinogene paddenstoelen. Dit effect is te wijten aan psilocybine, een stof die we u in meer detail zullen presenteren, zonder natuurlijk te proberen een encyclopedie te schrijven!

Wat is psilocybine in paddenstoelen?

Hoe werkt deze stof? Het activeert paddo's activeert het serotoninesysteem en verandert de perceptie. Dit resulteert in hallucinaties, een verandering in de perceptie van tijd en soms het gevoel van een spirituele ervaring, deels gerelateerd aan sporen.

Moleculaire structuur van psilocybine

Bron: https://www.emcdda.europa.eu/publications/drug-profiles/hallucinogenic-mushrooms_fr

Psilocybine, waarvan de chemische naam 4-fosforyloxy-N,N-dimethyltryptamine is, is een alkaloïde met een hallucinogene werking die in verschillende paddenstoelen voorkomt – bijvoorbeeld in Cubaanse psilocybe, maar ook in psilocybe semilanceata, een paddenstoel die in Duitsland groeit.

Psilocybine is een voorloper van het medicijn, het wordt in het lichaam omgezet in effectieve psilocine. Psilocybine wordt ingenomen door het eten van paddenstoelen, meestal gedroogd; Hun bezit en handel zijn illegaal.

Farmacologisch effect van psilocybine bij psilocybe cubensis

Psilocine bindt zich aan serotoninereceptoren en activeert deze. Net als bij LSD lijkt de serotoninereceptor type 2a primair verantwoordelijk te zijn voor de hallucinaties die volgen.

Moleculaire structuur van psilocine

Bron: https://www.emcdda.europa.eu/publications/drug-profiles/hallucinogenic-mushrooms_fr

Het is bekend dat receptoren voornamelijk worden geactiveerd in gebieden van de anterieure en posterieure cingulate cortex, maar ook in de thalamus. Psilocine beïnvloedt de activiteit van zowel prikkelende als remmende zenuwcellen, het stimuleert bijvoorbeeld de activiteit van zenuwcellen die de remmende neurotransmitter GABA gebruiken.

De stof versterkt daardoor remmende invloeden. Verschillende delen van de hersenen vertonen verminderde activiteit en bloedtoevoer onder invloed van dit medicijn, waaronder de thalamus, beschouwd als de "deur naar bewustzijn" omdat het sensorische indrukken filtert. Als deze filterfunctie wordt verminderd, volgens een algemene aanname, bereikt veel meer informatie het bewustzijn dan normaal.

voorzichtig! Psilocybine vermindert niet alleen de activiteit van bepaalde gebieden, maar ook de zenuwbanen die ze verbinden. Dit verstoort wat bekend staat als de functionele connectiviteit van de hersenen. De invloeden die de zones normaal op elkaar hebben, worden ontkoppeld. Er wordt aangenomen dat dit een van de oorzaken is van de verandering in percepties onder invloed van drugs.

Effecten op het lichaam en de psyche van psilocybe cubensis

De effecten van psilocine beginnen na tien tot dertig minuten, afhankelijk van de dosis, en duren ongeveer twee tot zes uur. De effecten zijn te vergelijken met die van LSD: er is een verandering in perceptie, vooral akoestisch en visueel.

Hallucinaties, d.w.z. de waarneming van zintuiglijke indrukken zonder de aanwezigheid van externe prikkels, zijn mogelijk. Hetzelfde geldt voor de sensatie van synesthesie, waarbij verschillende zintuiglijke indrukken op een gecombineerde manier worden ervaren, we proeven bijvoorbeeld kleuren of horen scènes.

Gebruikers zijn vooral onder de indruk van de effecten op hun eigen gewaarwordingen, die soms kunnen worden ervaren als spirituele ervaringen, maar ook als psychotische reacties. Of indrukken als prettig of onaangenaam worden ervaren, hangt af van de initiële psychologische situatie van de consument.

https://cdn.futura-sciences.com/buildsv6/images/wide1920/1/1/1/111f555178_50178307_champignon-psilocybine.jpg

Bron: https://www.futura-sciences.com/sante/actualites/cervea-ce-champignon-magique-fait-pousser-neurones-92352/

Ten slotte wordt het begrip tijd aanzienlijk verstoord, minuten veranderen in uren. Aangezien slaap, aandacht en stemming ook worden beïnvloed door het serotonerge systeem, is dit waarschijnlijk ook een gevolg van de activering van serotoninereceptoren.

Mogelijke therapeutische voordelen van psilocybe cubensis paddenstoelextracten

Psilocine werd gebruikt om neurosen te behandelen totdat het werd verboden in de jaren 1960. In vergelijking met LSD heeft het het voordeel dat het gemakkelijker te controleren is wanneer het wordt gebruikt als een psychotherapeutisch product vanwege de kortere werkingsduur.

Momenteel zijn er bijvoorbeeld studies over het gebruik ervan bij de behandeling van obsessief-compulsieve stoornis, clusterhoofdpijn en palliatieve zorg.

Waar krijg je psilocybe cubensis?

Nu onze koopgids, met gedegen advies. Je kunt psilocybe cubensis tegenwoordig over de hele wereld krijgen, vanwege de grote vraag naar paddo's, die erg populair zijn geworden. Waar ter wereld u zich ook bevindt, en in welk land u ook bent, weet dat onze website producten die online zijn besteld bij u thuis levert.

Je paddenstoelen kweken

Tegenwoordig vinden we gekweekte paddenstoelen, waarvan de eigenschappen gemakkelijker controleerbaar en reproduceerbaar zijn. Maar je kunt ook paddenstoelenzaden bestellen om ze zelf te gaan kweken. Het vergt wat ervaring, maar de zaden zijn makkelijk te kweken. Aarzel niet om onze kits te raadplegen.

Veel video's leggen tegenwoordig uit hoe je paddenstoelen kweekt. Het is niet moeilijk, en de teelt van Mexicaanse paddenstoelen verschilt niet veel van die van andere paddenstoelen, voedselconsumptie. Op deze manier heeft u altijd uw dosis beschikbaar.

Hier is een van de video's over manieren om je paddenstoelen te laten groeien.

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=2O4p2lwg6io

Wees voorzichtig met het kiezen van het type grond en een omgeving die is aangepast aan uw exemplaar.

Op onze website vindt u alle benodigde accessoires om deze Mexicaanse paddenstoel zelf te produceren, een gunstige omgeving na te bootsen en te genieten van de gezondheidsvoordelen. Er zijn verschillende soorten paddenstoelen met hallucinogene eigenschappen. We zullen ook stropharia cyanescens of stropharia caerulescens aanbieden, dicht bij de Mexicaanse psilocybe.

Waarom uw account aanmaken op onze website?

Door een account aan te maken op onze site en uw e-mail aan te geven, kunt u gemakkelijker de selectie van uw zaden maken, uzelf informeren over de kwaliteit van de producten, klantrecensies raadplegen, producten zoeken op naam of type, het leveringspercentage raadplegen volgens het land van bestelling.

Bron: https://fr.wikipedia.org/wiki/Cannabis

Leg je producten in de mand, of het nu gaat om cannabisbroden, paddenstoelen of accessoires voor de teelt. Het aantal producten wordt weergegeven naarmate de bestelling vordert. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht van de zending, waar ook ter wereld.

Vergeet niet onze verzend- en leveringsvoorwaarden te lezen.

Geplaatst in Paddo's.

Geef een reactie