Psilocybine paddenstoelen kopen

Een korte geschiedenis van paddo’s

Er wordt tegenwoordig zoveel aandacht besteed aan paddo’s. We willen allemaal graag de eindeloze voordelen ontdekken die ze bieden voor onze geestelijke gezondheid en spiritueel leven. Wetenschappers hebben ontdekt dat paddenstoelen ons leven positief kunnen veranderen door spiritueel ontwaken en het verlichten van psychologische problemen zoals angst, depressie en verslaving. Maar hoe is het allemaal begonnen? Wie ontdekte de psilocybine-bevattende paddenstoelen en hoe kwamen we hier terecht? Laten we eens kijken naar de geschiedenis van paddo’s in de verschillende historische perioden.

Prehistorie

Archeologen hebben iconografieën ontdekt met paddenstoelvoorstellingen die dateren uit 10.000 voor Christus.C.e.. Dit bewijst dat psilocybine paddenstoelen al in pre-beschavingstijd werden gebruikt. Ze werden in de verschillende gemeenschappen als heilig beschouwd. Paddenstoelen komen veel voor op alle zeven continenten, wat betekent dat mensen ze door de geschiedenis heen hebben geconsumeerd.

Oudheid

In het recente verleden hebben tribale samenlevingen zoals sjamanen paddenstoelen gebruikt voor spirituele, religieuze en therapeutische doeleinden. Tijdens deze periode gingen de meeste gemeenschappen zoals de Azteken, Maya’s en Tolteken ervan uit dat de psychedelische ervaring die de paddenstoelen boden een indicatie was dat de paddenstoelen de weg vrijmaakten voor mensen om met de goden te communiceren.

De oude stammen van Servië namen psilocybine paddenstoelen op in hun waarzegrituelen. Ze gebruikten de paddenstoelen ook om bovengemiddelde fysieke prestaties te bevorderen, waardoor ze bestand waren tegen de hoge temperaturen in de Servische regio.

Oude beschavingen zoals de Romeinen, Grieken en Egyptenaren consumeerden regelmatig psychedelica en waren druk met verschillende paddo’s. Ze gebruikten ze in hun vrije tijd als bedwelmend middel en ook als verdovingsmiddel voor menselijke bloedslachtoffers.

Moderne geschiedenis

Het gebruik van psilocybine paddenstoelen in de moderne tijd kan worden teruggevoerd tot 1799, toen een familie onbewust puntige conische paddenstoelen verzamelde, kookte en consumeerde. Bijgevolg ervoeren ze euforie, verwarring, veranderde perceptie van tijd en zelf, misselijkheid en hallucinaties.

De Haida Gwaii gemeenschap in Canada heeft de hele geschiedenis van Canadese psilocybine paddo’s. Ze waren de eerste gemeenschap in Canada die zich bij andere landen aansloot en paddenstoelen gebruikte voor therapeutische en spirituele doeleinden. Dit werd gevolgd door de trend in andere landen, zoals Groot-Brittannië.

Hoe is de term paddo’s ontstaan?

In 1957 schreef Life Magazine een rapport met de titel “Op zoek naar de psychoactieve, magische paddenstoelen”, waarin een man, vrouw en beroemde mycoloog te zien waren. De drie waren de eerste westerlingen die deelnamen aan een heilige inheemse ceremonie onder leiding van Maria Sabina, een beroemde sjamaan.

Het nieuws van deze gebeurtenis verspreidde zich snel en trok al snel de aandacht van de beroemde LSD-maker, Dr. Albert Hoffman. In 1958 had de wetenschapper de twee belangrijkste actieve ingrediënten van paddo’s, psilocybine en psilocine, geïdentificeerd en geïsoleerd.

Tussen 1960 en 1963 voerden wetenschappers Timothy Leary en Richard Alpert verschillende onderzoeken uit naar de verschillende toepassingen van paddo’s. Er zijn echter zorgen geuit over de veiligheid van de voorbereiding en de onderwerpen (studenten van Harvard University).

Een mislukte excursie die eindigde met een student die werd verdoofd, de wetenschappers die het medicijn misbruikten en het overtreden van de wet die het gebruik van studenten als proefpersonen verbood, leidde tot het ontslag van de twee wetenschappers. Dat was rond de tijd dat de hippiebeweging woedde.

Helaas werden psychedelica in 1971 verboden door het VN-Verdrag inzake psychedelische stoffen. Het is pas onlangs dat mensen over de hele wereld het stigma dat gepaard gaat met psychedelica van zich afschudden en ze geleidelijk accepteren vanwege hun talloze voordelen.

Tegenwoordig zijn paddo’s erg populair, vooral in Canada. De consumptie van psilocybine en psilocobyn bevattende paddo’s is niet langer alleen een sociaal of juridisch probleem. Champignonliefhebbers zijn vrij om een brede selectie paddenstoelen te kopen in de vele apotheken. Microdoseren is een groeiende trend geworden die tal van voordelen biedt voor consumenten.

De toekomst

Gezien de wereldwijde renaissance van psychedelica, kunnen we in de toekomst meer studies op basis van psychedelica verwachten. Er zijn verschillende psilocybe geslachten met verschillende effecten. Samenwerking zal onvermijdelijk zijn, en het enige resultaat dat te verwachten is, is dat de wetenschap eindelijk de kennis van de oude stammen van de beschaving zal inhalen.

Magic Mushroom Dispensary levert uw psilocybine paddenstoelen discreet, veilig en snel bij u thuis. We hebben een breed scala aan hoogwaardige paddo’s, capsules en gedroogde of rauwe paddo’s waaruit u kunt kiezen.Meld je vandaag nog aan!

Wat is de toekomst van medicinale psychedelica in Duitsland?

Duitsland heeft een van de meest progressieve gezondheidsbeleidsmaatregelen en speelt een pioniersrol in drugshervormingen. Naast het hebben van de beste cannabis ter wereld, wordt Duitsland momenteel beschouwd als een bolwerk voor psychedelica in het algemeen en psychedelisch ondersteund onderzoek.

De renaissance is echt, en nog maar net begonnen. Eén ding is zeker: de toekomst voor medische psychedelica, met name psilocine paddo’s, in Duitsland ziet er rooskleurig uit. Om de vooruitgang die we hebben geboekt te begrijpen, is het raadzaam om een kijkje te nemen in het verleden, het heden en de toekomst van de psychoactieve categorieën.

Het verleden

In de jaren 1940 en 1950 waren onderzoekers over de hele wereld bezig met het onderzoeken van de verschillende soorten psychedelische paddenstoelen en de talloze voordelen die paddo’s consumenten konden bieden. De stoffen hebben een immens therapeutisch, medisch en spiritueel potentieel.

Van stoffen zoals LSD en psilocybine is aangetoond dat ze uiterst nuttig zijn bij de behandeling van psychische aandoeningen, verslaving en afhankelijkheid. Ze boden een efficiënter, sneller en veiliger alternatief voor elektroshocktherapie, jarenlange therapie, ervaring, eenzame opsluiting en lobotomie. Sommige van deze methoden waren onvolwassen en dragen tot op de dag van vandaag aanzienlijk bij aan het stigma van psychische aandoeningen.

Psychedelica hebben het omgaan met en behandelen van drugs van verslaving en psychische aandoeningen menselijker en zuiniger gemaakt.

Helaas hebben verschillende bekende persoonlijkheden zich zorgen gemaakt over de risico’s die psychedelica met zich meebrengen. Bovendien waren in die tijd de “hippies” en “vrije geesten” ongebreideld. De minachting voor psychedelica en de mensen die ze actief consumeerden, leidde tot een wijdverspreide beweging specifiek om het gebruik ervan in welke vorm dan ook te stoppen. In 1968 werden psychedelica aan de kaak gesteld, wat betekende dat al het uitgevoerde onderzoek moest worden opgegeven.

Het heden

Fast forward naar het heden. Een nieuw tijdperk breekt aan en de psychedelische renaissance is hier. Duitsland is het centrum van psychedelisch onderzoek geworden. Hoe zijn we hier gekomen? Waar komt deze plotselinge interesse in psychedelica vandaan?

De Duitse geestelijke gezondheidscrisis

De geestelijke gezondheidscrisis en de beoordeling ervan in Duitsland is een bedreiging geworden. Steeds meer mensen lijden en de huidige oplossingen lijken niet voor iedereen te werken, daarom moeten er alternatieven gezocht worden. Psychedelica en drugs zoals psilocybine, paddenstoelen en LSD bieden het beste alternatief, bijvoorbeeld als antidepressivum. Onderzoek toont aan dat psilocybine levens positief kan veranderen door de hersenen opnieuw te bedraden om nieuwe gedachten, ideeën, gewoonten en herinneringen aan te passen (neuroplasticiteit).

Psilocybine cultuur in Duitsland

Psilocybine en “Duitsland” worden vaak geassocieerd met Goa, techno en psytrance partijen in hun taal, afhankelijk van het geval. Maar de psilocybinecultuur is geëvolueerd van een spektakel tot een alledaagse norm in het Duitse leven door de praktijk van het microdoseren van paddo’s en het krijgen van hun eigen paddenstoelenclassificatie.

Het microdoseren van paddo’s en het kopen ervan is een populaire manier voor Duitsers om te genieten van de voordelen van psilocybine. Het is aangetoond dat het microdoseren van magic truffels en andere items creativiteit en energie stimuleert en depressie en angst verlicht. Het kan een productiever alternatief zijn voor je ochtendkoffie.

Veel organisaties en stichtingen zoals Psychedelishe Gesellschaft hebben zich in Duitsland gevestigd. Hun doel is om de positieve effecten van psilocybine te bevorderen. We raden ook Magic Mushroom Magazine aan, een populaire psilocybine-publicatie gevestigd in Duitsland.

Zijn paddo’s legaal in Duitsland?

Zijn psychedelische artikelen illegaal?

Volgens § 29 Abs.1 BtMG Annex 1 bezit, import, handel, transport, kortom elke behandeling van paddo’s en hun producten is verboden. Of het nu is om ze in het winkelwagentje te hebben met behulp van e-mail, om ze daar te sorteren – de psilocybe-paddenstoel is een medicijn en omdat de paddenstoelen niet individueel worden genoemd in de Narcoticawet, maar het bezit van de werkzame stof psilocybine en psilocine is verboden. Dus als je in Amsterdam een paar grammen champignons koopt en dom wordt gecontroleerd aan de grens, dan heb je een probleem. Als u de psilocybine paddo’s of bereidingen op basis van paddenstoelen en actieve ingrediënten zoals chocolade, honing, enz. online bestelt, kunt u ervan uitgaan dat de zending bij de douane wordt onderschept en in beslag wordt genomen. U kunt gemakkelijk vele soorten paddo’s legaal in Nederland kopen of ze op internet bestellen bij verschillende providers. In Duitsland vallen de werkzame stoffen psilocybine en psilocine echter onder bijlage 1 van de narcoticawet en zijn daarom illegaal.

Wat zijn Magic Truffels?

Truffels zijn een bijproduct van de bekende paddo’s. Truffels en paddo’s worden vaak door elkaar gebruikt, hoewel er een klein verschil is. Truffels groeien ondergronds en komen nooit aan de oppervlakte, terwijl paddenstoelen de vruchten zijn die boven de grond ontkiemen. Beide delen van de plant produceren psychedelische effecten. Magic truffels omvatten Tampanensis truffels, die ook hallucinaties kunnen produceren als een effect.

Rapporten uit de eerste hand tonen aan dat truffeltrips vaak een beetje milder zijn, terwijl paddotrips de neiging hebben om diepgaander, intenser en introspectief te zijn. Aangezien de chemische verbindingen van truffels en paddenstoelen echter identiek zijn, mag er geen kwalitatief verschil zijn. Een mogelijke reden dat truffels milder zijn, kan zijn dat ze in bepaalde hoeveelheden worden geleverd, dus de consumptie is meer gestandaardiseerd. Waarom het belangrijk is om de verschillen tussen paddo’s en truffels in de Nederlandse omgeving te kennen, leggen we later uit (spoiler: één is verboden).)

Truffels en paddo’s: welk effect hebben ze?

Truffels en paddo’s bevatten een verbinding genaamd psilocybine, die de serotonine-activiteit in de hersenen verhoogt. Truffeljacht in Nederland kan de gebruiker euforisch maken, hem vrede laten hebben met de wereld, en hij kan heel introspectief en inzichtelijk zijn (en waarschijnlijk een beetje bang voor het waardeloze weer daar). De kleuren en geometrische patronen worden levendiger. In sommige rapporten wordt misselijkheid genoemd als bijwerking van de reis. De medicijnen hebben verschillende effecten door hun actieve ingrediënten en dit varieert ook met de verschillende soorten paddenstoelen.

De reis met psilocybine paddenstoelen

De reis van de paddenstoelen duurt tussen de vier en zes uur (soms in golven), maar de tijd wordt vaak vervormd als je op reis bent. Het hangt af van de sterkte van de magic truffel en de stemming of gemoedstoestand waarin de gebruiker zich bevindt tijdens het gebruik ervan. Sommige mensen doen het prima, terwijl anderen in paniek raken omdat ze denken dat ze vastzitten in een eindeloze tijdsverdraaiing. Net als de mensen die zeggen “tijd heelt alles” tijdens een slechte relatiebreuk, ga ik je niet vertellen: “Het is gewoon een reis, raak niet in paniek.” Het enige wat je kunt doen is door de situatie heen komen en een vriend hebben om je te kalmeren en over je te waken.

Verander je je houding ten goede?

Van paddo’s is aangetoond dat ze een diepgaand helend effect hebben. Klinisch psycholoog Ros Watts, PhD, van Imperial College London, is een van de toonaangevende onderzoekers op het gebied van psilocybine. Wij geloven dat dit de reden is waarom veel studiedeelnemers in staat zijn om uit rigide, beperkende patronen te breken; na de sessie beschrijven ze vaak hun vermogen om dingen op een nieuwe manier te zien, te voelen en te doen.”

Hoe eet je magic truffels?

Net als paddo’s zijn magic truffels eetbaar, maar smaken ze slecht. Ze werden me ooit beschreven als het kauwen op een oude, zachte noot die je in het vuil wreef.”

Helaas kun je ze, in tegenstelling tot een Jägermeister, niet zo snel wegspoelen. Om de psilocybines effectief vrij te geven, moet het langzaam worden gekauwd voordat het wordt doorgeslikt. Maar het is misschien een goed idee om ze te mengen met een paar chips of de champignons op een pizza te leggen.

Een maas in de wetgeving: paddo’s en paddenstoelen zijn illegaal, dus waarom kun je de truffel kopen?

Nederlanders proberen drugsgebruik zoveel mogelijk te decriminaliseren, zodat het voor ieder individu een privézaak wordt en niet onder de bevoegdheid van het rechtshandhavingssysteem valt.

In 2008 waren er echter protesten tegen hallucinogenen nadat een meisje onder invloed van hallucinogenen uit het raam sprong. De ouders van het meisje gaven de staat van Nederland de schuld omdat de drug legaal was. Als gevolg hiervan voerden verschillende politici campagne voor een verbod op de verkoop van paddenstoelen.

Een lijst met paddenstoelen werd wettelijk verboden, maar één soort werd van de lijst weggelaten: de truffels! Daarom kun je in Nederland nog steeds legaal truffels kopen en geestelijk reizen tijdens je fysieke reis door Amsterdam.

Waar kan ik paddenstoelen kopen in Nederland?

Waar zijn paddo’s legaal?

Truffels zijn in Nederland te koop in een smartshop of paddo (wat anders is dan een café). De Smart Shops en hun account werden geopend in 1993 en hadden items te koop zoals kruidendranken, Magic Mushroom Growkit, magic truffels, vitamines, paddo’s. Paddo’s werden toen bekend als artikelen. De meeste zijn in het Engels en je moet daar zitten als je tevreden wilt zijn met je psilos-resultaten. De drugswereld daar heeft meestal een goede service, zolang je maar een goed beeld maakt.

Net als de wiet in de Amsterdamse coffeeshops, zijn er belachelijke namen en aanduidingen voor de truffels en paddo’s. Mexicana’s, Dragons Gynamite, Tampanensis om er maar een paar te noemen. Andere landen hebben andere namen in hun eigen taal.

Vraag de winkelier om advies over welke deals te kopen, of nog beter, neem een ervaren vriend mee die je vertrouwt en die je grenzen kent. Zodra u de producten aan het winkelwagentje hebt toegevoegd, kunt u misschien ook uitkijken naar kortingen voor verschillende testweebanen en de bestizers zullen zeker blij zijn met een evaluatie van uw bestelling. We raden echter niet aan om je echte e-mailadres op te geven en vaak correct te vragen of je echt klaar bent voor het onderwerp.

Hoeveel moet ik nemen?

Het wordt aanbevolen dat elke persoon tussen 5-10 milligram neemt. In Nederland worden truffels meestal verkocht in 15 of 20 milligram.Elke doos heeft een potentie-indicator.Een doos heeft verschillende prijzen, maar kost meestal tussen de 10 en 40 €.

Wat te doen (en niet te doen) als je high bent van truffels

  1. Doe niet wat mijn vriend deed en ga niet naar het Van Gogh Museum. Trippy Van Gogh-schilderijen zullen je waarschijnlijk niet genoeg kalmeren als je probeert kalm te blijven terwijl hordes mensen naar je staren en niet mogen praten.

  2. Neem ze mee met mensen die je volledig vertrouwt.

  3. Gebruik ze NIET als je in een slechte mentale toestand bent

  4. Verplaats ze naar een veilige of rustige omgeving, zoals een appartement, bos of park.

  5. Raak niet in paniek – als de reis te intens wordt, vertel het dan aan een vriend, haal diep adem en zeg tegen jezelf dat het snel voorbij zal zijn.

  6. Eet suiker als je de high wilt verzachten, want van dextrose is bekend dat het de effecten verzwakt.

  7. Neem een nuchtere tripitter mee om voor je te zorgen terwijl je high bent. In die zin…

Psychedelische microdoping

Weet je niet zeker of de paddenstoelentrip iets voor jou is? Waarom begin je je truffelervaring in Nederland niet met een microdosis? Op deze manier kunt u veilig testen of u het medicijn goed verdraagt. Het consumeren van kleinere hoeveelheden psychedelica wordt als uiterst gunstig beschouwd en rapporten uit de eerste hand zijn bijna unaniem over de positieve effecten.

Een studie aan de Johns Hopkins University in Baltimore heeft aangetoond dat een paddenstoeltrip de angst van mensen met levensbedreigende kanker verlicht en leidt tot een dramatische verbetering van de stemming en het welzijn.

Het rapport van een gebruiker laat zien hoe de kleine dosering hem dramatisch hielp omgaan met het verdriet van het verlies van zijn kind. Hij merkt op: “Op de dagen dat ik de dosis nam, voelde mijn geest zich meer open en vrij … Ik voelde me dichter bij de natuur, die me mooier leek, en ik voelde me meer “aanwezig” in het moment, beter verbonden met mijn familie en mijn eigen gevoelens, meer bereid om gesprekken met vreemden te beginnen. De dosis was te laag om visuele stoornissen te veroorzaken. Het was meer een gevoel van opgewonden openheid – ik merkte details op die ik eerder had gemist.”

Het is ook vermeldenswaard dat er mensen in Nederland zijn die actief LSD of andere psychedelica gebruiken om hun creativiteit en productiviteit op het werk te verhogen.

Truffelconsumptie in Nederland kan een eye-opening ervaring zijn met langdurige effecten als de gebruiker geïnformeerd en verstandig is over het medicijn. Je moet je altijd bewust zijn van de mogelijke bijwerkingen en ze op de juiste manier gebruiken, maar als je op de hoogte bent, moet je niet bang zijn om nieuwe ervaringen op te doen.

Samenvatten

Let over het algemeen op wat je op internet koopt van welke groep. Er zijn veel consumenten die problemen hebben gehad vanwege eigendom. Je verschillende winkelwagentje met psilocybe Semilanceata als actief ingrediënt of normale psilocine paddo’s hebben ook verschillende effecten op je. Wees niet kaal, gebruik paddenstoelen met psychoactieve middelen met de nodige voorzichtigheid en word vooral een vertegenwoordiger van deze wereld. Winkels zijn normaal met winkelwagen, review, hebben paddo kweekset of andere psilocine paddo’s. Het belangrijkste is dat paddo’s leuk zijn en dat je jezelf goed kunt sorteren.

Geplaatst in Paddo's.

Geef een reactie