Kanna

Informationen über Kanna und wo man Kanna kaufen kann

Informatie over kanna: Sceletium tortuosum

Wil je jezelf voor het eerst onderdompelen in de wereld van Kanna, maar weet je niet echt waar je moet beginnen? Je bent zeker niet de enige. Met alle variëteiten die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn, kan het een beetje moeilijk zijn om te weten waar je Kanna kunt kopen.

Wat is kanna?

Kann in Pulver-vorm

Kanna wordt verkregen uit de plant Sceletium tortuosum. Het wordt gemaakt van de gedroogde en gefermenteerde wortels en bladeren van de plant en staat ook bekend als Channa en Kougoed. Verkrijgbaar in verschillende vormen, van poedervormige extracten en capsules tot thee en zelfs honing, de effecten zijn over het algemeen hetzelfde – elk type consumptie biedt een opwindende, euforische en substantiële intoxicatie. Sommigen beweren zelfs dat cannabis een vergelijkbare high heeft als cocaïne of alcohol, maar zonder de kater of negatieve effecten die gepaard gaan met deze stoffen.

De geschiedenis van kanna

Kunden: Mycotrop bietet einen super Kundendienst

De plant Sceletium tortuosum is inheems in Zuid-Afrika en heeft een lange geschiedenis omdat het daar al duizenden jaren wordt gebruikt. De inheemse Khoekhoe-bevolking van Zuid-Afrika gebruikte Kanna traditioneel in rituelen en ceremonies als een medicijn dat visioenen veroorzaakt. Kougoed komt uit het Afrikaans en betekent letterlijk “iets om op te kauwen”.

Südafrika

De Khoekhoe verpletterde de plant, kneep het sap uit en liet het vervolgens fermenteren in dierenhuidzakken. Na drie dagen worden de zakken geroerd en nog eens vijf dagen in de zon geplaatst om het fermentatieproces voort te zetten. Daarna zien de wortels eruit als pruimtabak. Op dit punt zijn de wortels en bladeren van Sceletium tortuosum klaar om te worden gekauwd. Wanneer ze worden gemengd met speeksel, kunnen ze een krachtig effect hebben wanneer ze worden ingeslikt.

Wat is de beste manier om Kanna te consumeren?

Mycotrop hat eine wunderbare auswahl an Artikel in verschiedensten Kategorien

In Zuid-Afrika is Kanna altijd in de vrije tijd geconsumeerd, net als een drankje doen of roken met een vriend. Degenen die kanna in de samenleving consumeerden, deden dit vaak om hun dierlijke geesten wakker te maken, hen te vullen met vreugde en gelach. Degenen die het misbruikten, ervoeren echter bewustzijnsverlies en wanen, vergelijkbaar met de effecten van alcohol.

Wat zijn de effecten van kanna?

Mycotrop.com bietet verschiedene Währung und Sprache an

Kanna kan verschillende effecten hebben, afhankelijk van de dosis en de persoon die het inneemt. Aan de ene kant kan het stimulerende, opwindende en euforische eigenschappen hebben. Het is echter ook bekend dat het een ontspannend effect heeft. Hoewel het in de zestiende eeuw werd gebruikt om de stemming te verbeteren, is het ongegrond en is de effectiviteit ervan controversieel. Er wordt aangenomen dat de psychoactieve effecten van de plant te wijten zijn aan het actieve ingrediënt, de alkaloïde mesembrin.

Er zijn echter studies uitgevoerd op gezonde volwassen dieren en mensen om de invloed van Sceletium tortuosum te onderzoeken.

Die Wirkung Von Kanna Sceletium Tortuosum

Voor de gemiddelde gebruiker zijn de effecten van Sceletium tortuosum afhankelijk van hoe het wordt ingenomen (maar daar komen we op terug). In kleine doses zullen de meeste gebruikers milde intoxicatie ervaren die gepaard gaat met een verhoogd gevoel van welzijn. Als de dosis wordt verhoogd, vindt het ontspannende effect van de plant plaats. Hoewel het niet op de bank nagelt zoals bijzonder krachtige cannabissoorten, stelt kanna je in staat om lang te ontspannen en tot rust te komen. Hoewel kanna in het verleden is gebruikt als een middel om visioenen te hebben, heeft het geen hallucinogene eigenschappen en wordt het niet als psychedelisch beschouwd.

Mycortop.com bietet einen super Service, Lieferung und Versand für Ihr Konto

De bijwerkingen van Kanna zijn minimaal en volledig dosisafhankelijk. Het is ook bekend dat het werkt als een eetlustremmer. Dit betekent dat het gebruik ervan als eetlustremmer door sommigen als gunstig wordt beschouwd.

Wat je doel ook is, het is het beste om te beginnen met een lagere dosis en geleidelijk op te voeren. Elke persoon heeft een andere “sweet spot” waar het gewenste effect optreedt.

Hoe kanna gebruiken?

Er zijn veel verschillende manieren om Kanna en Kanna poeder in te nemen, en het is om deze reden dat het beschikbaar is in alle mogelijke vormen. De meer traditionalistische onder u wil kanna misschien in zijn meest authentieke vorm ervaren, kauwen op de gefermenteerde wortels om de authenticiteit ervan te behouden. Of, als je op zoek bent naar een modernere methode, kun je je vaporizer opladen en op deze manier van Kanna genieten.

Elke methode heeft zijn eigen doseringsrichtlijnen. Zoals we weten, heeft elke persoon zijn persoonlijke niveau van tolerantie, en als sommigen slechts een klein effect voelen, zullen degenen met een lage tolerantie veel meer worden beïnvloed.

Vapen

Kanna Produkt in Vape-vorm

Als je kanna-extractpoeder koopt, kun je je vaporizer opladen met het rokende kruid. Of je nu een grote vaporizer of een draagbare vaporizer gebruikt, het is aan jou.

Het is essentieel om de juiste dosis te vinden. Als algemene regel geldt dat degenen die een lichter effect willen, ongeveer 25 mg kanna-extract moeten gebruiken. Voor een gemiddeld effect is het noodzakelijk om 40-60 mg te nemen en voor het sterkste effect is het noodzakelijk om tussen 100-250 mg te gebruiken. De optimale temperatuur voor het verdampen van kanna is 188°C. Zo kun je de meeste aroma’s uit je Kanna halen. Dit zijn slechts indicatieve waarden, maar u kunt de hoeveelheid beheersen door minder regelmatige en ondiepere trekjes te nemen. Op deze manier kun je het effect meten terwijl je fotografeert en stoppen wanneer je het gevoel hebt dat je er genoeg van hebt.

Hoewel het perfect is om op zichzelf te worden verdampt, hebben veel gebruikers de neiging om kanna te verdampen in een vriendelijke omgeving met vrienden. Het effect van rakanna-verdamping ligt dichter bij ontspanning dan bij andere consumptiemethoden. Het is dus mogelijk om gesprekken te voeren tussen vrienden, wat de traditionele sociale kant van de Khoekhoe-mensen weerspiegelt.

Bespuiting

Die Fauna und Flora Kanna ist in jeglichen Formen in der Bevölkerung zu finden

Kanna’s sniff wordt beschouwd als een van de snelste en krachtigste methoden om te nemen en kan een geweldige manier zijn om de effecten onmiddellijk te voelen. Het gebruik van een fijn gespoten extract maakt het mogelijk om het met groot gemak te snuiven. Een milde dosis is ongeveer 50 mg, terwijl een matige dosis ergens tussen de 50 en 100 mg ligt. Degenen die een hogere dosis willen, kunnen variëren van 250 mg tot 500 mg. Ook hier is het de moeite waard om met lage doses te beginnen, de effecten te observeren en vervolgens de dosis te verhogen.

Evaluaties tonen aan dat het effect van kanna-snuiven min of meer onmiddellijk is en over het algemeen een veel sterker, euforisch en stimulerend effect heeft dan bij andere methoden.

Kauwen op kanna

Kanna kauen viele Buschvölker welches zur Entspannung beiträgt

Zoals we al hebben vermeld, is dit de ultieme manier om de traditionele khoekhoe-methode van Kanna te ervaren. Net als bij pruimtabak kun je gemalen Kanna-bladeren kopen en ze thuis fermenteren met behulp van een techniek die vergelijkbaar is met die van stamleden, maar met behulp van een luchtdichte container in plaats van een zak van beestenleer. Je kunt ook al gefermenteerde bladeren kopen waar je meteen van kunt genieten.

Welke methode je ook kiest, het enige wat je hoeft te doen is op de bladeren kauwen. Een dosis van ongeveer 50-150 mg produceert een subtiel en mild effect. Degenen die op zoek zijn naar een matig effect kunnen 200-400 mg kauwen. Om het sterkste effect te bereiken, is een dosis van 600-1000 mg voldoende. Kanna smaakt niet bijzonder sterk en velen beweren dat het een subtiele zoethoutsmaak heeft. Als je kanna niet alleen wilt kauwen, kun je het mengen met kauwgom om de smaak te verbergen. Kauwen en speeksel inslikken kan een euforisch en licht bedwelmend effect hebben, dat meestal 1 tot 2 uur duurt.

Sublinguale consumptie

Das Produkt Kanna hoed snel keine Grenzen

Sublinguale consumptie is een andere manier om Kanna in te nemen. Deze methode bestaat uit het plaatsen van de Kanna onder de tong en het daar ongeveer een kwartier vasthouden zodat het in de bloedbaan wordt opgenomen. Het gebied onder de tong biedt een veel snellere en directe weg naar de bloedcirculatie, omdat het metabolisme door de lever wordt omzeild.

Het effect van sublinguale consumptie is vergelijkbaar met dat van kauwen en zorgt voor uitbarstingen van energie en euforie geassocieerd met een verbeterde stemming.

Kanna thee

Auf die Dosierung kommt es an um gute Gedanken zu bekommen

Een andere manier om de effecten van kanna te ervaren, is door een infusie te bereiden. Je kunt kant-en-klare thee kopen, maar het is gemakkelijk en lonend om je eigen thee te maken. Met slechts een paar ingrediënten en in ongeveer 15 minuten is je thee klaar. Kanna thee heeft een ontspannend effect en een aangename smaak. Velen melden dat kanna-thee vergelijkbaar smaakt met groene thee, maar deze smaak kan worden aangepast door smaakversterkers zoals honing, citroen of zelfs suiker toe te voegen.

De effecten van kannathee zijn minder krachtig dan die van de andere genoemde methoden, maar het is een perfecte drank om op elk moment van de dag te consumeren. Wie een lichtere, subtielere dosis wil, kan kiezen voor 200 mg. Voor een gemiddeld effect wordt 400 mg aanbevolen en het sterkste effect wordt bereikt met hoeveelheden boven 800 mg.

Wat zijn de verschillende soorten kanna?

We hebben gekeken naar de verschillende toepassingen van kanna. En zoals we al hebben gesuggereerd, zijn er veel soorten kanna-consumptie om tegemoet te komen aan de vele manieren om ervan te genieten. Sommige kunnen worden gecombineerd, bijvoorbeeld poeders en extracten als je vape. Hoe je kanna consumeert, is aan jou. Nogmaals, het is de moeite waard om te vermelden dat u de juiste dosis en methode voor u moet vinden. Dit vereist in het begin misschien een beetje experimenteren, maar het zal op de lange termijn de moeite waard zijn.

Versnipperde kannabladeren

Khoikhoi ist gut gegen Stress

De gemalen bladeren van de plant zijn een van de meest toegankelijke methoden om de effecten ervan te ervaren. De bladeren geven de vrijheid om kanna in te nemen op bijna elke manier die u verkiest. Meestal worden de pakketten klaar geleverd om thuis te worden gefermenteerd. Het enige wat je hoeft te doen is de bladeren malen en in een gesloten container plaatsen. Laat ze ongeveer 7-8 dagen fermenteren, maar open de container elke dag zodat de bladeren kort kunnen beluchten.

Fermentatie vindt plaats wanneer de bladeren een donkere en bruine kleur beginnen aan te nemen. Zodra de gisting is voltooid, blijft alleen nog het drogen van de bladeren over. Om dit te doen, kunt u ze vijf dagen in de zon laten staan of ze in de oven drogen op een lage temperatuur van 80 °C. Pas op dat je ze daar niet te lang laat liggen.

Als je eenmaal je bladeren hebt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt ze direct kauwen, een infusie maken of je eigen poeder maken door ze fijn te vormen.

Kanna poeder

Kanna hat super Produkteigenschaften je nach Herkunft

Degenen die willen afzien van fermentatie en bereiding kunnen in plaats daarvan kannapoeder kopen, dat in wezen uitsluitend bestaat uit verpulverd plantaardig materiaal. Canna poeder is verkrijgbaar in verschillende concentraties en heeft vele toepassingen. Het kan worden gesnoven, gekauwd en gekauwd, of zelfs aan voedsel worden toegevoegd. De enige beperking is je verbeelding. Het innemen van kannapoeder is misschien wel een van de gemakkelijkste en snelste manieren om de effecten te voelen.

Het is ook mogelijk om kannapoeder in capsulevorm te kopen om een natuurlijke en energetische boost te krijgen die overal en altijd kan worden ingenomen.

Kanna-extract

Kanna Pflanzen und Produkte gibt es in vielen Formen

Sterk geconcentreerde kanna-extracten bieden een krachtiger effect dan kannapoeder. Ze zijn vaak verkrijgbaar als een fijngemalen extract en worden op dezelfde manier gebruikt als kannapoeder. Of het nu wordt gebruikt als pruimtabak of in een vaporizer, het geeft de gebruiker volledige vrijheid. Het meest voorkomende kanna-extract is 10x, dat wil zeggen dat het tien keer sterker is dan normaal kannapoeder. Dit is gericht op ervaren kanna consumenten. Kleine doses geven een boost aan energie, terwijl grote hoeveelheden vaak een nogal slaperig effect hebben.

Hoe kanna-planten te laten groeien?

Hoe een Kanna-plant te laten groeien

Het kweken van Kanna Sceletium tortuosum is ook een haalbare optie. Zo heb je in een handomdraai toegang tot je eigen kanna. Hoewel Sceletium tortuosum inheems is in Zuid-Afrika, kun je het ook thuis kweken. Je kunt zaden online kopen, maar je kunt ook Sceletium tortuosum kweken uit stekken.

Kanna planten kunnen op elk moment van het jaar worden gekweekt. De beste resultaten worden echter bereikt wanneer de plant in een warme en heldere omgeving wordt gekweekt. Zo kan Sceletium tortuosum zich goed ontwikkelen. Tijdens de koudere maanden kun je je planten ook naar binnen brengen.

Begin met het plaatsen van je zaden of stekken in terracotta potten gevuld met poreuze aarde. De plant krijgt zo een bodemtextuur die vergelijkbaar is met die van zijn natuurlijke habitat, wat gunstig zal zijn in zijn groeicyclus.

Kanna zaden

Kanna Sceletium tortuosum

Kanna Sceletium tortuosum is gemakkelijk te kweken, maar kan gevoelig zijn voor ongedierte. Je kunt dit bestrijden door een insecticide spray op basis van zeep te gebruiken.

Insecten zijn niet het enige risico voor Kanna Sceletium tortuosum. De plant kan ook een virus ontwikkelen, vooral als je meerdere planten tegelijk hebt. Het virus kan de groei belemmeren en belemmeren. Pas op voor vlekken, verkleurde lijnen en licht wit op de bladeren, omdat ze een teken zijn van de aanwezigheid van het virus. Hoewel er geen remedie is, kunt u proberen het geïnfecteerde exemplaar te verwijderen om uw andere planten te redden.

Het lijkt misschien alsof er veel dingen mis kunnen gaan bij het kweken van Sceletium tortuosumplanten, maar ze zijn meestal gemakkelijk te onderhouden en vereisen minimale water en onderhoud. Het is voldoende om voorzichtig te zijn tijdens de groeiperiode en men kan de bladeren en wortels oogsten, die vervolgens naar believen kunnen worden gefermenteerd en gebruikt.

Waar kanna kopen?

Kunden von Kanna sind meistens glücklicher

Hoewel je je eigen Sceletium tortuosum plant kunt kweken, is er een eenvoudigere optie. Kanna, ongeacht de vorm of soort, is nu verkrijgbaar en kan worden besteld in de Mycotrop-winkel, of u nu wilt experimenteren met poedervormige of geëxtraheerde vormen, historische en traditionele methoden van bladkauwen wilt ervaren of gemalen kanna wilt proeven. Bestel vandaag nog en test de kanna. Vergeet niet om gemakkelijk te gaan en de dosis en methode te vinden die bij u past, u zult niet in staat zijn om fout te gaan.

Geplaatst in Smartshop.