De paddo

Paddo’s, Hallucinogene Paddenstoelen, Paddo’s, Brij, Champotte. Wat is het eigenlijk?

Een stukje geschiedenis over de paddo.

De consumptie van psilocybine paddenstoelen dateert uit het begin van de tijd, er wordt zelfs gedacht dat prehistorische mensen genoten van hun psychedelische effecten.
Sommige wetenschappers beweren dat paddo’s de enige verklaring zijn voor de plotselinge toename van de grootte en intelligentie van het menselijk brein (zie “de Stoned Ape Hypothesis“).
Een dosis psilocybe cubensis kan worden geconsumeerd in de vorm van verse of gedroogde paddenstoelen, rauw of gekookt, in poedervorm of in zijn geheel, in thee….
De soorten paddo’s zijn zeer talrijk, er zijn er niet minder dan 200 over de hele wereld, en het is zelfs mogelijk om thuis paddo’s te kweken, het is een zeer bevredigende hobby als het tijd is om te oogsten.

De steen aap theroy.

Hoe de hallucinogene paddenstoel te laten groeien en gids te kweken.

Om hallucinogene paddenstoelen thuis te laten groeien, kan niets eenvoudiger zijn, er zijn twee manieren om dit te bereiken:


-Alles-in-één growkits, waarbij mycelium al in de kweekset groeit (mycelium bevat geen psilocybine, dus deze kits zijn legaal in de meeste Europese landen omdat er geen psychoactieve stoffen aanwezig zijn).
Dit is de voorkeursmethode voor beginners of ervaren myconauts, met behulp van deze techniek wint de paddenstoelliefhebber met een hoog psilocybinegehalte meestal twee weken in vergelijking met de No 2-techniek.
Inderdaad, door te profiteren van aanbiedingen te koop in Nederland, is je psilocybine paddenstoel growkit al begonnen met zijn kolonisatieproces van gekweekt brood waardoor de consumptie van je paddenstoelen sneller gaat.
We schatten dat 90% van de liefhebbers van paddo’s of hallucinogene paddenstoelen de voorkeur geeft aan deze techniek, simpelweg omdat het de snelste manier is om psilocybine thuis te krijgen, tegen lagere kosten, zonder specifieke apparatuur of kennis.
(Zie onze complete gids voor het kweken van een paddo growkit)

-De 100% zelfgemaakte kweekbakjes, deze techniek is voor deskundige myconauts, maar de PF TEK is nog steeds haalbaar voor iedereen, met een beetje geduld van strengheid en het vereiste materiaal, zult u in staat zijn om uw eigen paddo’s te produceren met een hoog psilocybinegehalte met de voldoening van het hebben van uw 100% zelfgemaakte psilocine, Het lijkt erop dat 100% zelfgemaakte hallucinogene paddenstoelen meer vrolijke hallucinaties geven, maar sommigen zeggen dat het een mythe is en dat het niveau van psilocybine hetzelfde blijft met klassieke paddo growkit en 100% zelfgemaakte hallucinogene paddenstoelenculturen, het is waar dat de stof hetzelfde blijft, Dit alles is meestal een kwestie van perceptie.

paddo

De teelt van paddo’s buiten.

JA, het is mogelijk om je eigen “patch” van paddo’s te maken in (jouw?) tuin/bos/kreupelhout.
Dit is waarschijnlijk het beste geheim van mycologen die op zoek zijn naar paddenstoelen met psychedelische effecten…
Het plukken van hallucinogene paddenstoelen, ook wel paddojacht genoemd, kan buiten!
Naast de beroemde psilocybe semilanceata (lancetvormige psilocybe of speerpunt psilocybe ) die in de herfst niet alleen koeien maar ook geïnformeerde psychaunauten verrukt, is het nu mogelijk om je grond voor te bereiden op de teelt van niet alleen één soort paddo’s, maar twee! En dit zijn enkele van de sterkste hallucinogene paddenstoelen die een trip bieden die meestal
erg sterk is in psilocybine en natuurlijk hallucinaties .
Dit zijn Psilocybe Cyanescens en Psilocybe Azurescens.

Deze twee soorten zijn verkrijgbaar in “spin”. Dankzij deze growkit (spawn) kun je je eigen stukje paddo’s buiten maken, het vereist een beetje voorbereiding, maar nogmaals, het proces is vrij eenvoudig, de geleverde spawn koloniseert het substraat dat je in je tuin zult bereiden, en als het goed is gedaan, heb je elke herfst een oogst, Ja ELK jaar, met slechts één spawn … Dit geheim wordt angstvallig bewaakt en alleen een online winkel biedt u kweekset voor hallucinogene paddenstoelen om op internet te kopen.
Wees voorzichtig, maar we hebben het over paddo’s met een zeer hoog gehalte aan psilocybine en psilocine deze paddenstoelen zullen zeer aanhoudende hallucinaties veroorzaken een bad trip is altijd mogelijk het is noodzakelijk om deze paddenstoelen te respecteren en hun consumptie moet worden gedaan in een specifiek kader om eventuele aandoeningen tijdens de reis te voorkomen.
Sommige van deze schimmels worden gebruikt als behandeling, hier komen we later op terug.

Hoe maak je je eigen paddenstoelentuin in je tuin? Volg hier de kweekgids.

Psilocybe Azurescens

Wat is het effect van paddo’s?

Wat te verwachten bij het consumeren van hallucinogene paddenstoelen?
Myconauts zullen onderhevig zijn aan hallucinaties, verandering van perceptie.
In hoge doses zal er een verandering van kleuren en vormen zijn, caleidoscopisch zicht, visuele hallucinaties, maar ook auditief, tactiel en synesthetisch.

Er moet echter worden opgemerkt dat dit afhankelijk is van de geconsumeerde soort, de hoeveelheid psilocybine (de psychoactieve stof), uw gemoedstoestand en een groot aantal andere parameters.
Doe wat onderzoek om de beste resultaten te krijgen, er zijn veel reisverslagen online.

Waar kun je hallucinogene paddenstoel krijgen?

In dit artikel richten we ons op de teelt van verse paddenstoelen (die psilocybine bevatten), maar het is mogelijk om magic truffels te krijgen, het is een verse paddenstoel, of beter gezegd een sclerotia, sterk in psilocybine, niet te verwarren met de growkit van hallucinogene paddenstoelen die vaak Cubensis zijn.
Waar koop je deze paddenstoelen? We raden de site aan mycotrop.com het een vertrouwde site is en er alles is wat je nodig hebt voor cultuur en consumptie.

trippy halluciogene schimmel

Welke paddenstoelen bevatten psilocybine? (met psilocybine)

De lijst is lang!, er zijn meer dan 200 soorten paddo’s.
Hier is de lijst van Europese soorten hallucinogene paddenstoelen:


bulbacea |

Chionophila

Coprofilie

Kroafbula

Cyanescens

Fimetaria

Graminicola

Inquilina

Luteonitens

Merdaria

Merdicola

Modesta

Montana

Muscorum

physaloides

Pratensis

Semilanceata

Servië

Squamosa

Subcoprofilie

Tenax

Thrausta

Turficola

Xerodermie

Maar ook de bekende paddenstoelen amanita kills fly (de amanita kills fly) “amanita muscaria” deze rode paddo met witte stip die iedereen kent.

Het succes van microdoses hallucinogene paddenstoelen

Sinds ongeveer 2017 zijn microdoses LSD populair, kort nadat microdoses van paddo’s van nature in psychoactieve gemeenschappen arriveerden.
Het doel van microdoseren en genieten van de voordelen van paddenstoelen zonder psychedelische effecten te hebben.
Microdoseerders gebruiken deze techniek om hun creativiteit te stimuleren of om het effect van microdosering op hun geestelijke gezondheid te testen, bijvoorbeeld psilocybine heeft inderdaad veel gezondheidsvoordelen .

Microdoses van paddenstoelen worden vaak “zelfgemaakt” gemaakt van gedroogde cubensis of gewoon met commerciële magic truffels die te vinden zijn in online smartshops zoals mycotrop.com

Het bevattenvan paddenstoelen in microdoses kan goed zijn voor je gezondheid, maar pas op voor schadelijke effecten zoals een verhoogde bloeddruk.
Zoals je hebt begrepen, is het consumeren van hallucinogene paddenstoelen die psilocybine bevatten een
kwestie van dosis je moet deze stoffen nooit misbruiken en ze met mate consumeren, omdat paddenstoelen tegenwoordig nog steeds als een medicijn worden beschouwd, een vorm van medicijn die op een dag als een behandeling zal worden beschouwd, maar de publieke opinie in zijn huidige staat is hier niet klaar voor, Zelfs bij onze buren in Nederland psilocybine en nog steeds afgekeurd hoewel magic truffels overal te koop zijn, zijn gedroogde paddenstoelen zelfs nog steeds verboden in Nederland, sinds 2008.

Paddo microdosis met psilocybine

Het behoud van paddo’s.

Na het oogsten van je hallucinogene paddenstoelen (groeit of oogst in de natuur), persoonlijk adviseer ik je om elke paddenstoel aan de basis schoon te maken, ze vervolgens op een vel sopalin te leggen, ze van tijd tot tijd te draaien totdat ze volledig zijn gedroogd.

Dan zullen ze in een CVAULT potje bewaard moeten worden, maar er is nog een andere oplossing te koop om je stoffen en je dosis psilocybine op te slaan.
In deze toestand zijn ze klaar voor consumptie en vol psilocine, maar het is acceptabel om ze te consumeren wanneer ze zich in een staat van verse paddenstoelen bevinden.

Over het algemeen is de consumptie van gedroogde paddenstoelen het equivalent van de helft van een verse paddo. Als u bijvoorbeeld 1 G verse paddenstoelen consumeert, hebt u voor een gedroogde paddenstoel 0,5 G nodig. Simpelweg omdat psilocybine meer geconcentreerd is in gedroogde paddenstoelen . Het zal daarom nodig zijn om de dosis van de stof in te nemen in overeenstemming met de perceptie en uw tolerantie voor hallucinogenen, bij sommigen is de consumptie van een dosis 1G gedroogd aanzienlijk, terwijl de consumptie van 0,2 G een hoge dosis psilocine voor een andere persoon kan zijn, dus let op de dosis en uw consumptie met deze stof.

CVAULT ideaal voor het opslaan van psilocybine.


De mogelijke therapeutische toepassingen van paddo’s en psilocybine.

Paddenstoelen die psilocybine (hallucinogenen) bevatten behoren tot de stoffen die het onderwerp zijn van veel onderzoek (onderzoek), de eigenschappen van deze medicijnen worden bestudeerd omdat er een effect is op de hersenen, afgezien van hallucinaties, psilocine en paddenstoelen die psilocine bevatten , verbindingen in het menselijk brein zouden bevorderen, Het verminderen van depressiestoornissen bijvoorbeeld, het is niet onmogelijk dat in de nabije toekomst behandelingen op basis van een dosis hallucinogene psilocybine beschikbaar zullen zijn voor verkoop, omdat de gezondheidsvoordelen veelbelovend lijken.
Psilocybine is nog niet klaar met het onthullen van al deze geheimen, maar behandeling op basis van hallucinogenen met een hoog psilocybinegehalte lijkt veel aandoeningen op te lossen waar sommigen aan lijden zonder een adequate oplossing te vinden.

psilocybine en de psilocybine

Fantastische schimmels, een documentaire die paddo’s en psilocybine in een nieuw licht laat zien dankzij het werk van Paul Stamets.

We raden deze prachtige documentaire aan, inclusief de tussenkomst van de beroemde Paul Stamets, zijn begrip van hallucinogenen en zijn bagage we nemen deel aan de democratisering van psilocybine, in de film zien we zelfs een amanita muscaria .
Paul vertelt ons over zijn ervaring met psilocybe en andere drugs (of stoffen).
In de documentaire die beschikbaar is op Netflix komt Paul terug op zijn trip onder psilocine en de hoge dosis (te hoge dosis!) wat een fenomenale impact had op zijn gezondheid, psilocine veranderde zijn leven op een manier die geen enkel ander medicijn vergelijkbaar met psilocybine zou kunnen.

psilocybine in documentaire vorm.

Recente wetenschappelijke studies en hun resultaten met betrekking tot de perceptie van de schimmel

Er zijn veel studies beschikbaar, maar hier is de nieuwste publicatie in het zeer serieuze tijdschrift NATURE.COM:

https://www.nature.com/articles/s41591-022-01744-z

Dit onderzoek naar gezondheid en psilocybine is erg interessant, hun mening over deze medicijnen is opmerkelijk.

Er zijn veel andere onderzoeken aan de gang, waaronder verschillende on-the-fly agaric. De resultaten zullen online beschikbaar zijn.

Geneesmiddelenonderzoeken en effect op de bloeddruk

Hoe de effecten van hallucinogene paddenstoelen te stoppen?

In het geval van bad trip is het wenselijk om een “trip stopper” bij de hand te hebben, dit zijn maltodextrine capsules en sedativa zoals valeriaan.
De bad trip is vaak te wijten aan een angst, onbegrip van de reis onder silo, dus het zal eerst kalmeren en de paddo’s accepteren, je favoriete muziekstuk plaatsen en je omringen met vrienden, het komt goed!

PADDO’S: EEN VREEMDE TRUC KAN PSILOCYBINE THERAPIE VERBETEREN

Je hebt waarschijnlijk het belangrijkste ingrediënt in je keuken.

HET THERAPEUTISCHE POTENTIEEL VAN PADDO’S IS ONMISKENBAAR. Veel studies tonen aan dat psilocybine – een psychoactieve stof in paddo’s – de hersenen opnieuw in balans kan brengen en kan helpen bij de behandeling van psychiatrische stoornissen zoals PTSS, angst en depressie. Een studie gepubliceerd in april ging verder: in vergelijking met het conventionele antidepressivum Lexapro is psilocybine een effectiever antidepressivum.

Maar met krachtige medicijnen zijn er meestal ongewenste bijwerkingen. Een van de meest voorkomende psilocybine lijkt misselijkheid te zijn. De meeste psilocybine studies vermelden hoofdpijn als een van de meest voorkomende bijwerkingen ervaren door de deelnemers. Sommige deelnemers melden ook braken, maar braken komt minder vaak voor dan alleen maar braken. Bovenal was de misselijkheid niet genoeg om de ervaring te bederven – de resultaten van deze deelnemers waren uiteindelijk positief.

Misschien is de gedachte aan braken – of gewoon zin hebben in braken – genoeg om je af te schrikken van therapie. Natuurlijk, voor mensen met emetofobie, een angst voor braken of gewoon een zwakke maag, kan de aversie nog acuter zijn. Er kan echter een truc zijn om mogelijke misselijkheid aanzienlijk te verminderen: een veel voorkomend hoofdbestanddeel in de keuken kan zijn wat de meeste mensen aantrekt met psilocybinetherapie.

WAAROM WORD JE MISSELIJK VAN PADDO’S?

De darm wordt soms “het tweede brein” genoemd omdat het afhankelijk is van veel van dezelfde neurotransmitters en neuronen als de hersenen. Ze delen ook een andere overeenkomst: de hersenen worden beschermd door een bloed-hersenbarrière, een filter dat is ontworpen om het centrale zenuwstelsel te beschermen tegen schadelijke stoffen – de darm heeft een vergelijkbare barrière.

Een van de manieren waarop de darm voorkomt dat al deze receptoren in je maag iets absorberen dat schadelijk kan zijn, is door alles wat erin komt af te breken met behulp van maagzuur.

Bioloog Ian Bollinger vertelde Inverse: “Niemand heeft stevig een element [van paddo’s] geïdentificeerd dat misselijkheid veroorzaakt.” Maar, zegt hij, er is een solide theorie over een belangrijke bijdragende factor. Bollinger is onderzoeker bij het Hyphae Design Laboratory, dat zichzelf omschrijft als ‘groene planners in actie’ die zich inzetten voor ‘gezond ontwerp’. Vorige maand was Bollinger de deskundige psilocybinetester voor de allereerste ‘Psilocybine Cup’.

De theorie heeft te maken met wat er gebeurt als ons maagzuur aan het werk gaat om de schimmel af te breken, zegt Bollinger. Een van de dingen die het afbreekt, is een stof genaamd bèta-glucaan, die wordt aangetroffen in de celwanden van schimmels, bacteriën en zelfs sommige planten zoals haver. Maagzuur breekt deze celwanden af. En de afbraak van bèta-glucaan, zegt hij, “is meestal wat mensen associëren met maagklachten.”

Er is sterk bewijs om deze theorie te ondersteunen. Sommige mensen nemen bèta-glucaan supplementen voor cholesterol en de gezondheid van het hart, bijvoorbeeld; Mogelijke bijwerkingen van deze supplementen zijn misselijkheid, diarree, en braken.

David Gard, een onderzoeker aan het TrPR-onderzoeksprogramma aan de Universiteit van Californië, San Francisco, dat de “mechanismen, veiligheid en werkzaamheid van psychedelica voor specifieke gezondheidsproblemen” onderzoekt, legt uit dat omgekeerde bijwerkingen zoals misselijkheid kunnen worden verwacht bij elke therapie.

“Elk medicijn heeft bijwerkingen en sommige zijn vrij onbetaalbaar voor mensen,” zegt hij.

HOE HET WERKT –

Als je wettelijk in staat bent om psilocybinetherapie te proberen, maar je je zorgen maakt over misselijkheid, is er een truc die deze bèta-glucaan in wezen kan “voorverteren” en je kan helpen ongewenste bijwerkingen te voorkomen.

“Maagzuur heeft een pH van ongeveer twee,” zegt Bollinger – Ph verwijst naar het niveau van zuurgraad. “Citroensap heeft ook een pH van ongeveer twee.”

Dus dit is wat je kunt doen, volgens Bollinger:

Maal de paddenstoelen tot een fijn poeder – dit homogeniseert de substantie en dispergeert psilocybine gelijkmatig.

Doe het poeder in een spuitglas.

Giet er citroensap over en dompel het poeder volledig onder.

Roeren.

“Sommige mensen zeggen dat je het 20 minuten laat staan, maar ik denk dat het te lang is,” zegt Bollinger. “Alleen al het proces van roeren stelt de celwanden bloot” aan citroensap – ze afbreken.

Dit proces “predigesteert” functioneel deze bèta-glucaan, zodat je spijsverteringsstelsel minder werk te doen heeft als je het eenmaal consumeert. Minder werk, zo wordt gezegd, staat gelijk aan minder risico op ziekte.

VERANDERT EEN CITRUSBAD EEN PADDENSTOELENTRIP?

Ja, zegt Bollinger. Paddo’s worden geassocieerd met psilocybine, maar de stof die je het meest waarschijnlijk in een paddo laat struikelen, wordt psilocine genoemd. Eenmaal in het lichaam wordt psilocybine omgezet in psilocine via een proces dat defosforylering wordt genoemd. Het citrusbad doet het grootste deel van deze conversie voor u.

“Citroensap is een lage pH, waterige oplossing,” zegt Bollinger. “Een lage pH betekent te veel waterstof. Door psilocybine in deze oplossing te stoppen, wordt de fosfaatgroep verwijderd en vervangen door een hydroxylgroep. Dit verandert het in psilocine.

Als gevolg hiervan zal je reis veel sneller gaan, omdat je niet hoeft te wachten terwijl je lichaam al dit spijsverterings- en conversieproces doet – het is al gedaan. Het kan ook de reis verkorten, maar de intensiteit ervan verhogen.

“Als je de ervaring ziet als een belcurve,” zegt Bollinger, “met de effecten die langzaam toenemen, pieken en dalen, zal een citroen [bad] het comprimeren. Wat je doet is de curve accentueren, maar je verkort ook de lengte.

Afhankelijk van de persoon kan een kortere maar intensere ervaring de voorkeur hebben boven een lange ervaring. In ieder geval moet u het proces bespreken met de zorgverlener die u helpt voordat u zich toelegt op psilocybinetherapie.

citrusvruchten, champignons

ZAL EEN CITRUSBAD ALLE MISSELIJKHEID VAN PADDO’S ELIMINEREN?

Hoewel dit kan helpen, is het geen garantie. Bollinger zegt dat bèta-glucaan misschien niet de enige factor is die bijdraagt aan misselijkheid.

“Er kan een tryptamine of een andere verbinding in de schimmel zitten die, wanneer het wordt gemetaboliseerd, iemand ziek maakt,” zegt hij. “Dit is een gebied met veel onbekenden en we hebben betere financiering nodig voor onderzoek.”

Gard van zijn kant ziet misselijkheid niet als een barrière voor mensen die toegang hebben tot psilocybinetherapie.

“Psilocybine is meestal één dosis, wat een drastische verandering is ten opzichte van de typische manier waarop antidepressiva worden voorgeschreven – meestal maanden of jaren,” zegt Gard. “Ik denk dat het geen grote hindernis zal zijn vanwege deze enkele dosis psilocybine – de symptomen wegen veel zwaarder dan de bijwerking van misselijkheid.”

Dat zou kunnen veranderen naarmate meer staten psilocybine decriminaliseren en psilocybinetherapie vaker voorkomt. Als dat zo is, zouden professionals in de geestelijke gezondheidszorg die therapie toedienen er verstandig aan doen om een paar citroenen bij de hand te houden.

Kortom, paddo’s met een hoog psilocinegehalte zijn een prachtig ding dat we pas beginnen te begrijpen, maar de gezondheidsvoordelen van psilocine zijn nog steeds te weinig bestudeerd voor het grote publiek om te profiteren van psilocine heeft zijn volledige gezondheidspotentieel, omdat de verkoop van een medicijn met effecten vergelijkbaar met LSD, zelfs in de vorm van paddo’s (iedereen In de hoofdrol de Amanita doodt vlieg) is nog niet geaccepteerd in het hele land.

Paddo's, een groot gezondheidsprobleem.
Geplaatst in Paddo's.

Geef een reactie