Psilocybe Cubensis - PURPLE MISTIC - Mycotek Inject & Forget Growkit
Psilocybe Cubensis - PURPLE MISTIC - Mycotek Inject & Forget Growkit
Psilocybe Cubensis - PURPLE MISTIC - Mycotek...
Psilocybe Cubensis - PURPLE MISTIC - Mycotek...

Psilocybe Cubensis - PURPLE MISTIC - Mycotek Inject & Forget Growkit

Inhalt:

1 x Spritze mit Psilocybe Cubensis Purple Mistic Flüssigkultur

1 x Alkoholtupfer

1 x steriles Substrat (1200ml) Growbox

1 x Unicorn-Anzuchtbeutel

2 x Büroklammern

Demnächst erhältlich !
55,00 €
Bruttopreis

 

Entdecken Sie das Geheimnis und die Faszination des Psilocybe Cubensis Purple Mystic mit dem Mycotek Inject & Forget Growkit. Ursprünglich auf einer Kuhweide in East Plant City, Florida, gefunden, wurde der Purple Mystic-Stamm später von mehreren Züchtern stabilisiert. Seine einzigartige purpurfarbene Kappe hebt ihn von anderen Stämmen ab und fasziniert die neugierigen Geister von Mykologen und Enthusiasten gleichermaßen.

Auffällige Merkmale:

Kappe: Mittelgroß und glockenförmig in der Jugend, wird fast flach mit dem Alter. Eine fesselnde Mischung aus rötlichem bis goldenem Braun wird durch einen faszinierenden purpurnen Schimmer ergänzt. Der teilweise Schleier junger Exemplare reißt bald auf, ohne Reste am Kappenrand zu hinterlassen. Das Innenfleisch ist reinweiß, obwohl es blau-grün verfärben kann.

Kiemen: Beginnen in einem grau-violetten Ton, reifen zu einem fast schwarzen FarbtonCertainly! Here's the translation in Dutch: ```html

Inhoud:

1 x spuit met Psilocybe Cubensis Purple Mistic vloeibare cultuur

1 x alcoholswab

1 x steriele substraat (1200ml) kweekdoos

1 x unicorn kweekzak

2 x paperclips

Ontdek het mysterie en de allure van de Psilocybe Cubensis Purple Mystic met de Mycotek Inject & Forget Growkit. Oorspronkelijk gevonden in een koeienweide in East Plant City, Florida, werd de Purple Mystic-stam later gestabiliseerd door verschillende kwekers. De unieke paarse dop onderscheidt het van andere stammen, en boeit de nieuwsgierige geesten van mycologen en liefhebbers.

Opvallende kenmerken:

Hoed: Middelgroot en klokvormig in de jeugd, overgaand in een bijna plat uiterlijk met de leeftijd. Een boeiende mix van roodachtig tot goudbruin wordt aangevuld met een betoverende paarse tint. Het gedeeltelijke sluier van jonge exemplaren scheurt al snel, waardoor er geen resten achterblijven aan de rand van de dop. Het binnenste vlees is puur wit, hoewel het blauwgroen kan verkleuren.

Kieuwen: Beginnen als grijs-paars, ze rijpen tot een bijna zwarte tint, breed of smal aangehecht.

Steel: Dun, vaak lang, en geelachtig, verkleurt blauw en is hol. Een paarsbruine ring van gevallen sporen draagt bij aan de mystiek.

Sporen: Intrigerend, ze zijn niet helemaal elliptisch.

Sporenafdruk: Een donkere, betoverende paarsbruine kleur.

Leefgebied: Groeit wild op koeienvlaai, deze stam geniet ook van paardenvlaai en gedijt op verschillende substraten.

Effecten:

Hoewel er wordt gedebatteerd of de effecten variëren van de ene kubusstam naar de andere, garandeert Purple Mystic de klassieke veranderingen waar kubussen bekend om staan. Van stemming verbetering en tijdelijke veranderingen in het denken tot intense hallucinaties bij hogere doses, de Purple Mystic-ervaring is een reis die wordt vormgegeven door individuele factoren.

Potentie en dosering:

Ondanks claims de meest potente kubusstam te zijn, ontbreekt onafhankelijke bevestiging. Daarom kan zorgvuldige doseringsexperimenten met een grote, grondig gemengde partij poedervorm helpen bij het bepalen van de juiste hoeveelheid voor de gewenste effecten.

Toxiciteit, veiligheid & bijwerkingen:

Net als andere kubussen vereist Purple Mystic zorgvuldig gebruik. Het omarmen van een ontspannen, positieve mindset in een vredige omgeving, gebruik maken van een tripsitter en tijd nemen om de ervaring te verwerken zijn essentieel. Het volgen van deze richtlijnen zal zorgen voor een lonende reis met deze mysterieuze stam.

Het Mycotek Inject & Forget Growkit-voordeel:

Mycotek's Inject & Forget Growkit is de perfecte metgezel voor het kweken van Purple Mystic. Ontworpen voor efficiëntie en eenvoud, opent deze kweekkit de deuren naar het verkennen van een van Psilocybe Cubensis's raadselachtige stammen.

Stap in de wereld van Purple Mystic en laat de Mycotek Inject & Forget Growkit uw gids zijn naar een boeiende en onvergetelijke reis met deze unieke stam.

No reviews

Vielleicht gefällt Ihnen auch

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wir verwenden Cookies, um unseren Datenverkehr zu analysieren, und das war's.